piatok, 31 august 2018 11:42

K oslavám SNP prispeli aj dobrovoľní hasiči z Jelšavy

Napísal(a) G. Jakubecová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Tohtoročné spomienky na 74. výročie vypuknutia Slovenského národného povstania mali v obciach a mestách nášho Gemera rôzny priebeh i spôsob. Všade však prebehli dôstojne a slávnostne. Okrem informácií, ktoré ste mohli sledovať aj na našej stránke, rôzne organizácie prispeli preto aj rôznym spôsobom. Trošku odlišným, ako inde, prispeli napríklad aj členovia Dobrovoľného hasičského zboru (DHZ) z Jelšavy, o čom nám poslala krátky príspevok aj pani Gabriela Jakubecová, v ktorom píše: "Členovia DHZ z Jelšavy vykonali dňa 29. 08. 2018 požiarno – asistenčnú hliadku v areáli futbalového ihriska v Revúcej. Organizátori tu zorganizovali kultúrno-spoločenské podujatie pri príležitosti 74. výročia SNP. Po kultúrnom programe bola zapálená vatra.  Pre prítomných dobrovoľní hasiči pripravili aj

prekvapenia – hasičskú penu, v ktorej sa vyšantili tak deti, ako aj dospelí a ohňostroj." Fotografiami z podujatia, najmä z jeho kultúrnej časti, prispell aj fotoreportér z Revúcej pán Peter Poboček a pani Gabriela Jakubecová z Jelšavy. 

Boli by sme radi, keby ste nás o oslavách u vás informovali tak, ako ste ich prežívali a ako ste si toto výročie pripomenuli.

 

Čítať 1464 krát Naposledy zmenené streda, 05 september 2018 12:17

Galéria obrázkov

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!