piatok, 22 november 2019 09:53

VIII. klubová výstava Fotoklubu Pix-XL Doporučený

Napísal(a) Tatiana Bachňáková
Ohodnotiť túto položku
(1 Hlasovať)

(Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave – tlačová správa) – Fotoklub Pix-XL a Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave, kultúrna organizácia Košického samosprávneho kraja Vás pozývajú v rámci Mesiaca fotografie v piatok 22.11.2019 o 17:00 hod. na vernisáž fotografickej výstavy pod názvom VIII. členská výstava Fotoklubu Pix-XL do priestorov Gemerskej knižnice Pavla Dobšinského v Rožňave.

Mesiac fotografie láka širokú verejnosť aj odborníkov pozrieť si výstavy rôzneho druhu nielen v inštitúciách a výstavných sieňach na Slovensku, ale po celom svete.

Popri veľkých tradičných výstavách však netreba zabúdať všímať si aj tie menšie. K jednej takej patrí aj výstava v Gemerskej knižnici Pavla Dobšinského v Rožňave, kde sa fotografi stretávajú pravidelne na svojej klubovej výstave. V tomto roku to bude už ôsma.

Členovia Fotoklubu Pix-XL sa počas roka pravidelne stretávali v čajovni, aby si medzi sebou vymieňali skúsenosti. Klub svojimi fotografiami obohacuje atmosféru počas roka práve v tejto spomínanej čajovni. „Zapájajme sa aj do rôznych akcií mimo mesta i mimo hraníc Slovenska. Spomeniem napríklad Příbram, Rokycanské Koryto, organizovali sme aj workshop alternatívnej techniky,“ povedal Peter Henriczy, člen fotoklubu.

Výstava potrvá do 31.1.2020 a pre širokú verejnosť bude prístupná počas výpožičných hodín knižnice. Vstup je voľný.

Tatiana Bachňáková

Čítať 961 krát Naposledy zmenené nedeľa, 24 november 2019 18:43

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!