pondelok, 18 október 2021 11:45

Plní si svoje sny – Tajomstvá v literatúre IV. Doporučený

Napísal(a) T. Bachňáková
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

(Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňavetlačová správa) Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave, kultúrna organizácia Košického samosprávneho kraja, pripravila v rámci projektu Tajomstvá v literatúre IV. stretnutie s Vierou Varšovou pod názvom „Pohľad na život zhora“. V stredu 20. októbra 2021 o 17:00 hod. sa bude konať pre verejnosť a v dopoludňajších hodinách nasledujúceho dňa sú pozvaní študenti. Podujatia z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia a je hlavným partnerom projektu.
Viera Varšová je motivátorkou, mentorkou, vzťahovým koučom a psychosomatičkou. Je autorkou knihy „Ako som našla svoje druhé JA“. Má za sebou stovky charakterových numerologických osobnostných i vzťahových rozborov. Sprevádza ľudí na ceste, vysvetľuje ako lepšie zvládnuť náročné životné situácie, ako porozumieť sebe, iným, ako nastaviť svoj život, zdravie a vzťahy tak, aby fungovali.

2021 10 20 VaršováV posledných rokoch sa stal stres súčasťou našich životov viac ako čokoľvek iné. Žijeme v uponáhľanej dobe, spoločnosť je zameraná predovšetkým na výkon, umelý ideál krásy, dokonalosť, moc, peniaze. Pociťujeme nenávisť a hnev voči niekomu alebo niečomu, čo nevplýva v žiadnom prípade dobre na našu psychiku.

Doprajme si teda čas na veci, ktoré nám robia dobre. Venujme sa viac stretnutiam s rodinou, blízkymi, priateľmi.

Viera Varšová žije svoj život snov, venuje sa práci o akej snívala. Pred pár rokmi sa rozhodla, že už nechce svoj čas a energiu investovať iným, ale chce byť sama tvorcom svojho života. A čo v krátkosti prezradila o sebe?

Viem, ako veľmi by som v minulosti bola ocenila vedomosti, ktoré mám teraz, hlavne z oblasti vzťahov a lásky. Určite by mi pomohlo Tajomstvo 9 kľúčov k fungujúcim vzťahom, ktoré som opísala vo svojom e-booku. Hlavne v období, keď som sa borila vo vzťahových krízach a beznádejne hľadala riešenia,“ povedala Varšová. A ako každá žena, aj ona rada varí, pečie, má rada kvety, rada cestuje. Je organizátorkou kurzov Ženy v Raji a vedie Školu sebapoznania a charakteroznalectva.

Pozývame Vás do priestorov Gemerskej knižnice Pavla Dobšinského v Rožňave, ul. Lipová 3 v stredu 20. októbra 2021 o 17:00 hod. na netradičné stretnutie s autorkou knihy „Ako som našla svoje druhé JA“ – Vierou Varšovou.

Príďte si vypočuť príbeh o hľadaní šťastia, spokojnosti, svojej vnútornej podstaty cez svet čísel a pochopenia. Možno aj Vy objavíte v sebe niečo jedinečné a možno si začnete plniť svoje sny.

Tatiana Bachňáková

Čítať 741 krát Naposledy zmenené utorok, 19 október 2021 08:19

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!