piatok, 09 september 2022 11:55

Dni mesta Rožňava 2022 aj v knižnici so známymi hercami Doporučený

Napísal(a) T. Bachnáková
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)
Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave, kultúrna organizácia Košického samosprávneho kraja, v spolupráci s TV JOJ pripravili pre širokú verejnosť v rámci Dní mesta Rožňava sprievodné podujatie – besedu s hercami a tvorcami seriálu Hranica pod názvom „Na Hranici v knižnici“. Uskutoční sa v piatok 16. 9. 2022 v priestoroch knižnice o 16,00 hod. Súčasťou bude aj výstava fotografií z nakrúcania.
Začiatkom roka 2022 odštartoval  na televíznych obrazovkách komediálny seriál Hranica. Vznikol na základe chorvátskeho licencovaného originálu Na granici. Odohráva sa na slovensko-ukrajinskej hranici, kde vo fiktívnej obci Krivé žije niekoľko rodín, ktoré sa podieľajú na pašovaní všetkého, okrem ľudí, zbraní a drog.
2022 09 16 plagat beseda LENKA„Televízia JOJ má rada regióny a veľmi rada a často ich navštevuje. Máme najväčšiu sieť regionálnych reportérov na celom Slovensku a v našich seriáloch hrá množstvo hercov z regionálnych divadiel. Sme preto veľmi radi, že sa nám v spolupráci s Gemerskou knižnicou Pavla Dobšinského v Rožňave podarilo dohodnúť na podujatí Na Hranici v knižnici, na ktorom odprezentujeme náš úspešný seriál Hranica,“ povedala PR manažérka TV JOJ, Lenka Filipová.
 
Seriál ponúka rôznorodú zmes charakterov postáv, ktorá prináša zápletky na pokraji dedinskej komédie a ľahkej romantiky. Zakázané lásky, menšie romániky, množstvo dobrodružstiev i príchody a odchody postáv, ktoré pravidelne prekvapujú a oživujú dej je stručná charakteristika tohto obľúbeného  seriálu. 
 
Prijmite naše pozvanie v piatok 16. 9. 2022 o 16,00 hod. do priestorov Gemerskej knižnice Pavla Dobšinského v Rožňave, ul. Lipová č. 3 na jedinečné  stretnutie, ktoré bude spojené s autogramiádou hercov zo seriálu Hranica v rámci Dní mesta Rožňava. Súčasťou bude aj výstava fotografií z nakrúcania. Vstup je voľný.
 
Tatiana Bachňáková
 
 
Čítať 471 krát Naposledy zmenené piatok, 09 september 2022 12:18

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!