sobota, 03 október 2020

Po dohode s vedením Základnej školy s Materskou školou (ZŠ s MŠ) v Jelšave dobrovoľní hasiči vykonávajú od 14. 09. 2020 preventívno-dezinfekčný postrek v priestoroch ZŠ a MŠ každý piatok v popoludňajších hodinách. Po zhoršení situácie s COVID – 19 sa obnovilo od 24. 10. 2020 vykonávanie preventívnych dezinfekčných postrekov aj v rámci verejných priestorov v meste raz do týždňa – autobusové zastávky na Teplickej a Kúpeľnej ulici a na Námestí republiky, vchod do Denného stacionára a detské ihrisko pri Mestskom dome kultúry..
Okrem verejných priestranstiev sa postrek bude vykonávať aj v mestských budovách – na Mestskom úrade, v Mestskom dome kultúry a v Dome smútku po obradoch.
V týždni od 27. 09. do 30. 09. bol postrek vykonávaný jednorazovo v spoločných priestoroch bytových domoch 273, 274, 275, 277, 279 a 704 na Armádnej ulici a bytových domoch 332, 333 a 334 na Ulici 9. mája. Postrek budú dobrovoľní hasiči vykonávať do odvolania.

Zverejnené v DHZ

Futbalový klub Tatran Betliar patrí medzi popredné kluby v okrese Rožňava, svedčí o tom viacročné účinkovanie vo vyšších súťažiach. Práve o tom je príspevok nášho spolupracovníka Ing. Š. Tomášika. Článok obsahuje fotografiu, súpisky a umiestnenia v tabuľkách regionálnych súťaží.

Súpisky:
1955 – 1960: Ján Kúkelčík, Vojtech Arvay, Štefan Gróf, Gejza Gróf, Štefan Zvolenský, Tibor Filický, Vladimír Kniška, Ján Hronec, Štefan Antony, Ján Miklošik, Štefan Kasper, Ondrej Šimko, Štefan Šlosár, Gejza Buday, Július Labdavský, Štefan Lišuch, Štefan Tekenös, Vojtech Zatroch, Štefan Krčmár, Ľudovít Benedik, Viliam Kováč, Vladimír Šlosár, Ján Skalský ml., Vojtech Poťmák, Štefan Podolinský, Pavol Rusňák, Karol Nagy – Pál, Ivan Mlynský, Štefan Kaňúr, Július Schwarcz.

Zverejnené v Futbal