sobota, 20 máj 2023
V V. lige – JUH reprezentujú okres Rožňava mužstvá Rožňavy a Krásnohorského Podhradia.  V jarnej časti  už odohrali niekoľko zápasov a tak nastal čas zosumarizovať ich výsledky. Okrem výsledkov autor príspevku uvádza aj súpisky, meno najlepšieho strelca a na záver aktuálnu tabuľku V. ligy – JUH. 
FK Krásnohorské Podhradie
Káder: Dávid Džačár, Ján Salai – Jakub Fatľa, Norbert Lükö, Martin Ďuríček, Štefan Dorkin, Norbert Vozár, Dávid Vozár, Štefan Kún, Ivan Oravec, Roland Fabian, Tomáš Hajdúk, Ján Kovács (jesenná časť), Tomáš Beke, Andrej Vaško, Jozef Erdöfalvi, Michael Boroš (jesenná časť), Daniel Freivolt, Daniel Vojčík, Július Benedik (jesenná časť), Daniel Tisza, Filip Faško, Lukáš Drobňák (jarná časť), Richard Kardos, Matúš Mészner, Csaba Kiss 
 
Zverejnené v Futbal

Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru (KR HaZZ) v Banskej Bystrici v spolupráci s Krajskou organizáciou Dobrovoľnej požiarnej ochrany (KO DPO) SR v Banskej Bystrici zorganizovali dňa 19. 05. 2023 v priestoroch Technickej univerzity vo Zvolene slávnostné oceňovanie pri príležitosti sviatku sv. Floriána. Oceňovali sa profesionálni ale aj dobrovoľní hasiči v rámci banskobystrického kraja.
Z Územnej organizácie (ÚzO) DPO SR v Revúcej bola za dobrovoľných hasičov ocenená Medailou sv. Floriána za dlhodobú a obetavú prácu v DPO SR pani Helena Nižníková z DHZ Kameňany. Toto ocenenie je v správnych rukách.
Aj touto cestou blahoželáme, Helenka, prajeme ešte veľa rokov aktívnej práce medzi dobrovoľnými hasičmi.

Zverejnené v DHZ