Vytlačiť túto stránku
pondelok, 22 jún 2020 13:46

Revúca na prvom mieste v českej súťaži TURISTPROPAG 2020 Doporučený

Napísal(a) ORR MsÚ
Ohodnotiť túto položku
(1 Hlasovať)

Desiatky brožúr, letákov, publikácií, máp, novín, katalógov, kalendárov, mobilných aplikácií a spotov hodnotila porota piateho ročníka súťažnej prehliadky turisticko-propagačných materiálov, ktorú pod názvom TURISPROPAG usporadúva Pruh Polabí, s. r. o. v Českej republike.
Porota hodnotila celkovo 178 materiálov od 98 vydavateľov z Čiech a tiež niekoľko zahraničných materiálov. Mesto Revúca sa do súťaže zapojilo s mobilnou aplikáciou – Turistický sprievodca mestom Revúca. Aplikácia je vďaka jej kvalitnému prepracovaniu výborným pomocníkom pre obyvateľov a návštevníkov mesta, pretože jednoduchou a prehľadnou formou umožňuje získať poznatky o meste, uľahčiť prístup k informáciám a v neposlednom rade dostať do povedomia možnosti trávenia času v meste a priľahlom okolí. Jej súčasťou je čítačka QR kódov, hlasový sprievodca, jednodotykové telefonovanie, mapy, GPS navigácie pre mobilné telefóny, presné súradnice jednotlivých objektov, či fotografie z daného miesta.

Keďže súťažná porota posudzovala predovšetkým obsah, užitočnosť, ale aj grafické prevedenie prihlásených materiálov, mobilnej aplikácii Turistický sprievodca mestom Revúca udelila nádherné 1. miesto.

Uvedenú mobilnú aplikáciu si môžete zdarma stiahnuť prostredníctvom nasledovných QR kódov.

Text a foto: Oddelenie regionálneho rozvoja MsÚ Revúca

Čítať 1116 krát Naposledy zmenené pondelok, 22 jún 2020 21:53