Vytlačiť túto stránku
piatok, 01 január 2021 22:41

Nový rok 2021 začala skupina Massriot novým videoklipom Bude to fajn Doporučený

Napísal(a) B. Benőová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Nový zvuk, nový štýl, nové nástroje, toto všetko je ingredienciami pridanými do nového videoklipu skupiny Massriot – Bude To Fajn, v ktorom je obsiahnuté obrovské posolstvo a to z neho robí dokonalú harmóniu hudobných chutí pre uši širokého spektra poslucháčov, nie iba rockerov. Rockeri v skladbe Bude To Fajn výrazne zjemnili svoj doterajší rockový štýl, vo svojej hudbe využívajú iné, v rockovej hudbe nie až také tradičné nástroje, ako napríklad banjo, či husle, na ktoré hrá hudobný virtuóz a multiinštrumentalista z multižánrovej cimbalovky SilBand, Gabriel Silvay. Zo sviežosti a jedinečnosti ich hudby to ale neubralo. Nová zmes rocku, indie folku s jemnou príchuťou country na jedinečnosti naopak pridáva. To celé podčiarkuje profesionálny tanečný výkon Sophie Hurákovej, ktorá účinkovala už vo viacerých úspešných hudobno-tanečných projektoch.
„Je to niečo úplne nové,“ vyjadril sa Robo Šimko, „pre nás to znamenalo aj kus odvahy, takto výrazne zmeniť štýl, keďže sme sa stále motali okolo rockovej hudby, aj keď viacero singlov boli práve balady. 

V tejto skladbe úplne chýbajú vybudené skreslené gitary a nadupané bicie nástroje, vymenili sme ich za menej tradičné a akustické aranžmány, ktoré umocňujú atmosféru skladby,“ dokončil spevák. 

Šimko tentoraz len „česal skladbu“, autorom prevažnej časti hudby aj textu je Michal Mitrík, basgitarista skupiny, ktorý do Massriot-u nastúpil v októbri 2018. „Žijeme v dobe otočenej naruby, svet sa polarizuje, ľudia strácajú nádeje aj sny, aj vzhľadom k situácii, ktorá tu je. Všetko je však dočasné, nech sa deje čokoľvek, raz to musí skončiť a keďže je teraz zle, netreba vešať hlavu a vzdávať sa, treba kráčať ďalej, pracovať na splnení svojich snov tvrdšie ako doteraz a Bude To Fajn,“ dodal Mitrík.

Pieseň je teda posolstvom v tejto neľahkej dobe a chce ním ostať aj v budúcnosti, keďže ku klipu Massriot zverejnil aj video s dodatkom EPILÓG, v ktorom Šimko presne vysvetľuje o čom skladba je.

Okrem toho je skladba od prvej sekundy nového roka aj na väčšine streamovacích hudobných platforiem, zakrátko však bude už na všetkých významných platformách tohto charakteru.

Odkazy ku skladbe Bude To Fajn:
Videoklip: https://youtu.be/oIGYjaZTk-Q
Epilóg: https://youtu.be/9Rz0mpSquDU

Skupina Massriot želá všetkým príjemný a nádherný nový rok 2021!
Prajeme príjemné počúvanie.

Za skupinu Massriot, Betty Benőová –

PR manažérka skupiny

Čítať 1021 krát Naposledy zmenené nedeľa, 03 január 2021 18:28