štvrtok, 28 júl 2022 19:01

Nabíjačku elektrických bicyklov nájdu návštevníci aj v Muráni Doporučený

Napísal(a) Mg od
Ohodnotiť túto položku
(1 Hlasovať)

V obci Muráň, známom stredisku cestovného ruchu na strednom Gemeri, v polovici júla (13.7.2022) slávnostne uvedli do používania prvú cyklonabíjačku pre elektrické bicykle i parkovisko pre 15 áut. Spomínaná nabíjačka stojí pripravená najmä pre tých, ktorí na elektrických bicykloch chcú navštíviť Muránsky hrad, alebo si pozrieť obľúbenú sysliu lúku na Muránskej planine.

Nabíjačka sa nachádza vo dvore predajne neďaleko námestia, kde turisti zároveň môžu ochutnať známe muránske buchty, ktoré sa s obľubou ochutnávajú už niekoľko rokov. Vďaka iniciatíve miestnej samosprávy predajňu vyhľadávajú nielen domáci záujemci, ale i návštevníci zo širokého okolia.

Je chvályhodné, že na rozvoji cyklistickej a turistickej infraštruktúry v obci Muráň spolupracovala samospráva s Oblastnou organizáciou cestovného ruchu (OOCR) Gemer. Projekty finančne podporila aj Rozvojová agentúra Banskobystrického samosprávneho kraja.

Na otvorení boli prítomní aj podpredseda BBSK Roman Malatinec, primátor Revúcej Július Buchta, riaditeľ OOCR Gemer Jaroslav Hric a starosta obce Muráň Roman Goldschmidt.

Galéria fotografií Petra Pobočeka vám podrobnejšie predstaví spomínanú udalosť v Muráni.

MG od

 

 

Čítať 616 krát Naposledy zmenené sobota, 30 júl 2022 08:44

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!