×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/sport/hubert/betliar
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/sport/hubert/betliar
utorok, 14 apríl 2015 17:08

Cítite sa byť dvojníčkou kráľovnej Sisi? Príďte v piatok do kaštieľa v Betliari na kasting

Napísal(a) Silvia Turnerová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

be sisi aBetliarske múzeum pripravuje na tohtoročné letné mesiace jedinečnú výstavu Jej Veličenstvo kráľovná Kráľovná Alžbeta v našich dejinách a predstavách, na ktorej sa návštevníci Múzea Andrássyovcov v kaštieli Betliar budú môcť prvýkrát na Slovensku oboznámiť so skutočným príbehom cisárovnej a kráľovnej, známej ako Sissi. Autori vidia úlohu výstavy nie v ničení vžitých predstáv a obrazov o kráľovnej v podobe Romy Schneider, ale v ich obohatení o históriu, často oveľa pútavejšiu ako idealizovaný až malebný filmový príbeh. Slávnostné otvorenie výstavy sa bude konať 4. júna o 17:00 a pre verejnosť bude prístupná od 5. júna 2015. 
Výstava Jej Veličenstvo kráľovná... bude mať bohaté sprievodné podujatia a programy, určené ako pre odbornú tak aj pre laickú verejnosť a detského diváka. Na mnohých z nich bude prítomná aj dvojníčka kráľovnej, ktorú porota vyberie už tento piatok 17. apríla o 13:00 v Múzeu Andrássyovcov v kaštieli Betliar. 
Kasting bude z kapacitných dôvodov prístupný len pre zástupcov médií. 

Uchádzačky bude posudzovať porota v zložení: herečka Alena Ďuránová, módny návrhár Boris Hanečka, fotograf Jakub Gulyás a spoluator výstavy Július Barczi.

be sisi 212789 original1 1Hlavnými kritériami, ktoré dvojníčka kráľovnej Alžbety musí splniť okrem fyzickej podobnosti sú decentné vystupovanie, elegantné držanie tela a schopnosť komunikovať s návštevníkmi podujatí a kaštieľa.

Dvojníčku kráľovnej Alžbety budú môcť návštevníci prvýkrát stretnúť v honosnej róbe, ktorá je vernou kópiou róby Jej Veličenstva v sobotu 6. júna v Múzeu Andrássyovcov v kaštieli Betliar.
Program castingu: 13:00 prezentácia v administratívnej budove múzea, 14:00 uchádzačky sa predstavia porote v salóne na poschodí kaštieľa, 15:30 vyhlásenie výsledku v korunovačnom salóne kaštieľa (zmena programu vyhradená).

Silvia Turnerová

 

Čítať 3228 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:11

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!