×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/kultura/muzeum/cadic
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/kultura/muzeum/cadic
utorok, 20 november 2012 16:10

Coca-Cola Vianočný kamión navštívi aj Rimavskú Sobotu a výťažok z predaja venuje detskému domovu Doporučený

Napísal(a) Tomáš Kočí
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

(Bratislava, 20. novembra 2012) – Ako každý rok, aj tento, sa usmiaty červeno-biely Santa Claus vyberie na cestu okolo Slovenska. So svojím kamiónom opäť navštívi 15 miest, avšak väčšina z nich je nová. Santa si vybral aj Rimavskú Sobotu a Hlavné námestie, ktoré sa v sobotu 8. decembra rozžiari vďaka jeho Coca-Cola Vianočnému kamiónu.
Tento rok je Santov Coca-Cola Vianočný kamión nepatrne upravený, ale kreslo, v ktorom si vypočuje každé vianočné želanie, však zostalo

zachované. Súčasťou milého programu je aj špeciálny tanec pre deti na slová pesničky „Vianoce už prišli“, ktorý ich zabaví a zároveň zahreje počas popoludnia. Deti sa ho naučia od pomocníkov Santu – usilovných škriatkov.
Cieľom Santa Clausa a jeho Coca-Cola Vianočného kamiónu je, okrem rozdávania radosti malým i veľkým, aj pomoc miestnym komunitám a charitatívnym organizáciám. Tento rok tomu nebude inak. Výťažok zo špeciálneho vianočného predaja suvenírov bude v Rimavskej Sobote venovaný Detskému domovu Rimavská Sobota. Symbolický šek odovzdá po ukončení predaja jeho zástupcovi moderátor podujatia.
Priebeh Coca-Cola Vianočnej tour je v každom meste rovnaký. Program začína o 16.00 hod., kedy moderátor naučí deti špeciálny tanec a o 16.30 prichádza Santa Claus so svojím Coca-Cola Vianočným kamiónom. Záver celej akcie je o 18.00, kedy sa návštevníci so Santom rozlúčia a vyprevadia ho na cestu do ďalšieho mesta, aby mohol rozdávať vianočnú atmosféru a radosť aj iným.Santa Clausa s Coca-Cola Vianočným kamiónom môžete ešte vidieť v nasledovných mestách:

09.12.  Veľký Krtíš, Námestie Augusta Horislava Škultétyho
10.12.  Zvolen, Námestie SNP
11.12.  Dolný Kubín, Námestie slobody
12.12.  Trstená, Nám. M. R. Štefánika
13.12.  Žilina, Námestie A. Hlinku
14.12.  Trenčín, Mierové námestie
15.12.  Nitra, Svätoplukovo námestie
16.12.  Levice, Námestie hrdinov
17.12.  Nové Zámky, Hlavné námestie
18.12.  Šamorín, parkovisko pri autobusovej stanici, Agátová ulica
19.12.  Malacky, Mierové námestie

Pre tých, ktorí sa nebudú môcť prísť pozrieť na Coca-Cola Vianočný kamión, je pripravená internetová stránka, na ktorej môžu sledovať jeho putovanie po Slovensku a fotografie z miest, ktoré už navštívil - www.vianocnykamion.sk/. Informácie budú zároveň zverejňované aj na špeciálnej fan page Coca-Cola Vianočný kamión na Facebooku.
Tomáš Kočí

{jcomments on}

 

Čítať 3564 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:11

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!