Vytlačiť túto stránku
streda, 12 december 2012 17:09

Hrdí sme na naše mladé krajanky Doporučený

Napísal(a) B.G.
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Renáta Goldírová a Andrea Predajňová, dve naše krajanky. Na Muránske noviny sme si zvykli. A preto s radosťou očakávam každé nové číslo. Ich priaznivci sa môžu dočítať v nich rôzne zaujímavosti. Moja rodná obec Muráň, okrem toho, že leží v krásnom prostredí, môže sa pochváliť aj mnohými významnými osobnosťami. V Muránskych novinách už boli spomenutí lekári, športovci, spisovatelia, výtvarníci, učitelia i Miss 2011, ktorej korene siahajú do Muráňa.
Tentoraz chcem upriamiť pozornosť na Slovenskú televíziu. Obdivujem a

som hrdá na dve talentované redaktorky - moderátorky, ktorých matky, rodené Krštienové, pochádzajú z Muráňa. Andrea Predajňová je dcérou Márie, ktorá toho času žije v  Rimavskej Sobote a druhá Renáta Goldírová je dcérou Jarmily, ktorá je obyvateľkou Revúcej.
Cesta známych televíznych spravodajkýň k úspechu určite nebola ľahká, ale v súčasnosti už obe svoje poslanie zvládajú bravúrne. Z obrazovky sa divákom prihovárajú s aktuálnymi informáciami, Renta Goldírová pred časom i zo sídla Európskeho parlamentu v Bruseli, toho času z Ministerstva zahraničných vecí v Bratislave.
Záverom príspevku by som chcela zaželať prostredníctvom obecnej tlače v Muráni, i touto cestou, mladým redaktorkám veľa zdravia, úspechov v súkromí, ale aj na pracovisku. Nech sa im aj naďalej darí v ich kariére.
Čo na týka mojej osoby, budem im aj naďa1ej fandiť, držať prsty a pevne verím, že sa ku mne pridajú aj ďalší muránski rodáci.
B.G.

{jcomments on}

 

Čítať 9110 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:20