nedeľa, 27 január 2013 18:42

Karneval na snehu vyskúšali pri lyžiarskom areáli v Muráni mladší i starší účastníci Doporučený

Napísal(a) mg
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Aj naša stránka oznamovala, že nedeľa 27. januára 2013 v Muráni bude patriť športu a zábave chtivým obyvateľom predovšetkým na snehu. Organizátor podujatia, ktorým bola Obec Muráň, sľuboval veselú zábavu pri lyžiarskom vleku v podobe karnevalových masiek a rôznych súťaží. Ako sa dozvedáme z iných zdrojov karnevalom na snehu si spríjemnili dnešné popoludnie nemálo ľudí rôzneho veku. Priaznivé prírodné podmienky im totiž popoludní umožnili upraviť lyžiarsku trať a spustiť

vlek. Miestna poslankyňa Jana Murková poskytla informácie, podľa ktorých v nedeľu nesúťažili len masky, ale sladkú odmenu dostal každý, bez rozdielu veku, kto absolvoval vyznačenú slalomovú trať.
V maskách prišli dnes na vlek v Muráni približne tri desiatky detí. Ďalších štyridsať ľudí sa prihlásilo do slalomu na lyžiach a dvadsať kľučkovalo medzi bránkami na snowboardoch.
"V Muráni je už tradíciou, že keď nám to dovolia prírodné podmienky, stretávame sa na svahu, obyvatelia obce aj návštevníci. Usilujeme sa najmä o to, aby sme naše malé lyžiarske stredisko dokázali udržať. Máme naň totiž len veľmi málo finančných prostriedkov vyčlenených z Telovýchovnej jednoty. Napriek tomu chceme, aby si na svoje prišli aspoň miestni nadšenci zimných športov," povedala nakoniec pani Murková.
mg

{jcomments on}


 

Čítať 4480 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:23

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!