×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/obsah/rakovnica/den_d/nebolo
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/obsah/rakovnica/den_d/nebolo
piatok, 29 november 2013 21:33

Novembrovkou sme v našom dennom stacionári vyrábali svietniky a blahoželali oslávencovi

Napísal(a) Mgr. Erika Gallová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Dňa 13. 11. 2013 denný stacionár pre seniorov v Rakovnici v spolupráci s Obecným úradom zorganizoval akciu s názvom Novembrovka, kde sa vyrábali svietniky. Veci potrebné na ich vytvorenie som nakúpila dopredu a sklenené fľašky nám poskytla pani Zuzana Fabiánová. Táto akcia sa konala aj pri príležitosti oslavy narodením pána Ladislava Benka, ktorý zasponzoroval občerstvenie pre všetkých zúčastnených.
Po príchode klientov sme zablahoželali oslávencovi, zaspievali „živió“ a pustili sa do práce. Na každom stole boli pripravené fľašky, drôtiky, lepidlo, stužky, sušené listy, farby na sklo, fólia, špagáty a rôzne ozdoby. Povysvetľovala, poradila a ukázala som klientom ako postupovať s niektorými pomôckami a veselo pracovali. Ja som zatiaľ z poskytnutých ingrediencií povyprážala mäsové guľky, ku ktorým sa podávali nakrájané uhorky s chlebíkom.
Dokončené svietniky som poukladala na kuchynský pult a kým nám schli farby na fóliách, tak sme sa rozhodli, že budeme jesť. Rozniesla som taniere s pripraveným jedlom a pustili sme sa do jedenia. Po výdatnom a chutnom obede sme mali voňavú kávičku s medovým zákuskom.


Keďže farby ešte nestihli vyschnúť, tak sme dokončenie týchto svietnikov nechali na ďalšiu akciu, ktorú budeme spolu organizovať a na ktorú sa verím, všetci tešíme.
Článok: Mgr. Erika Gallová
Foto: Dr. Jozef Sabo
         Mgr. Erika Gallová

 

Čítať 4966 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:32

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!