×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/obsah/bystre/foto/zima
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/obsah/bystre/foto/zima
streda, 11 január 2012 12:04

Tak málo bolo treba, aby sa objektív fotoaparátu podelil s tým, čo oko pani Ľubice videlo Doporučený

Napísal(a) OD
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Stačilo osloviť pani Ľubicu Ďurskú z Rožňavského Bystrého, ktorá aj hoc nie je fotografkou, ale vie využiť fotoaparát na to, aby zachytila ním neopakovateľné situácie a obrázky boli na svete. Z obyčajnej zimnej prechádzky chotárom rodného Bystrého. Tohto roku aj u nich napadol sneh a úplne zmenil charakter obce i okolia. Čistučký sneh dal pomocou rôznych možností a foriem pokochať sa na okolitej prírode. Akosi ináč pozeral na nás zamrznutý potok v Doline, ináč sa pýšila jedlička na dvore, pod jeho ťarchou sa držala i ovešaná vetvička pri chodníku. Všimnite si, že aj ten snehuliak na dvore sa akosi ináč pozeral na nás. Aj keď jeho životnosť závisí od teploty ovzdušia, cítiť, akoby chcel vydržať celý rok.

Opýtajte sa, ako bolo citiť vzduch okolo, ktorý robil spoločníka autorke fotografií. Iste sa jej šlo na prechádzke s čistým a sviežim vzduchom lepšie a istejšie. Ľahšie jej bolo vyberať i zábery, ktoré sa jej priam ponúkali a zvečniť ich aj pre vás, ktorí sa práve na ne pozeráte. A tak málo bolo iba treba, aby sa objektív fotoaparátu podelil s tým, čo oko pani Ľubice Ďurskej práve videlo.
(OD)

{gallery}obsah/bystre/foto/zima{/gallery}
{jcomments on}

 

Čítať 3367 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:51

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!