štvrtok, 16 december 2010 21:37

V Hnúšti primátor mesta a novozvolení poslanci mestského zastupiteľstva už zložili sľub

Napísal(a) admin
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Mgr. Michal Bagačka, primátor mesta HnúšťaPortál rimava.sk uverejnil informáciu, že 15. decembra 2010  zložením sľubu staronový primátor mesta Hnúšťa Michal Bagačka a 12 poslancov z 13-členného mestského zastupiteľstva vstúpili do nového funkčného obdobia. Jeden z úspešných kandidátov na poslanca, Ľubomír Vach, sa z pracovných dôvodov slávnostného aktu nezúčastnil. Na ustanovujúcom rokovaní primátor, ktorého si občania zvolili po tretíkrát, poveril funkciou zástupcu primátora Martina Pliešovského, poslanci zvolili členov Mestskej rady, predsedov komisií, určili sobášiacich a zároveň vyhlásili výberové konanie na post riaditeľa Základnej školy Nábrežie Rimavy. Eva Fabová sa ako novozvolená

poslankyňa svojho postu riaditeľky vzdala.
Okrem zástupcu primátora, ktorý je automaticky aj členom Mestskej rady, tu budú mať svoje miesto samé ženy, poslankyne Danka Kiráľová, Marta Jurčová, Margita Féderová a Eva Fabová. Tri z nich sa postavia aj na čelo komisií, komisiu finančnú povedie Danka Kiráľová, komisiu podnikateľskej činnosti Hilda Ginisová, komisiu výstavby Miroslav Sihelský, komisiu školstva, kultúry a športu Margita Féderová. Predsedníčkou komisie sociálnej sa stala Marta Jurčová, komisiu ochrany verejného poriadku povedie Roman Lebeda.
Sobášiť bude najbližšie štyri roky okrem primátora aj poslankyňa Ľubomíra Hroncová.
Verím, že po kreovaní všetkých komisií a mestskej rady sa budeme tak, ako predchádzajúce obdobie, snažiť podporovať dobré veci pre rozvoj Hnúšte a nášho regiónu, že s poslancami budeme spolupracovať dobre a k spokojnosti ľudí,” uviedol na úvod nového volebného obdobia pán Bagačka.
{jcomments on}

Čítať 4747 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:57

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!