piatok, 20 december 2019 14:13

Zocháči sa rozhodli pomôcť prostredníctvom UNICEF deťom v krajinách s humanitárnou krízou Doporučený

Napísal(a) Mgr. Z. Jakubejová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Ľudský život je krásny, ale príliš krátky na to, aby sme len nečinne sedeli a nechali sa unášať prúdom. My, Zocháči, sme iní. Máme v sebe túžbu stále niečo robiť, robiť pre druhých a byť im naporúdzi.
Tentokrát sme sa rozhodli pomôcť prostredníctvom UNICEF deťom v krajinách, ktoré zasiahla humanitárna kríza. Toto príjemné predvianočné obdobie nás motivovalo k tomu, aby naši žiaci so svojimi učiteľmi i rodičmi vyrobili mnoho krásnych vianočných ozdôb a dekorácií. Tie sme potom predávali na vianočných trhoch, ktoré sa konali 6. 12. 2019. Náš stánok hýril všetkými možnými farbami a výrobkami od výmyslu sveta.

Revúčania i okoloidúci sa pri našom stánku pristavovali, naši malí predávajúci ich oslovovali a lákali prispieť na dobrú vec. A veruže boli štedrí. V meste sme pre detičky zarobili pekných 126 €. Keďže nám nejaké ozdôbky zvýšili, také malé vianočné trhy sme si urobili aj v našej škole. Naši skvelí žiaci prispeli sumou 64 €. Spolu sa nám podarilo vyzbierať úctyhodných 190 €.

ra unicef DSC 1234   ra unicef DSC 1323   ra unicef DSC 1290
         
ra unicef DSC 1329   ra unicef DSC 0089   ra unicef DSC 1323 2

 

Boli to krásne chvíle, ktoré sme strávili vyrábaním vianočných výrobkov, zažili sme spolu veľa zábavy, ale čo je najdôležitejšie, darovali sme opäť kúsok zo svojho srdiečka tým, ktorí to potrebujú. Veľká vďaka všetkým, ktorí akýmkoľvek spôsobom prispeli, či už finančne, alebo svojím časom, zručnosťou a tvorivosťou.

Mgr. Z. Jakubejová

 

Čítať 1633 krát Naposledy zmenené piatok, 20 december 2019 17:15

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!