Vytlačiť túto stránku
štvrtok, 06 marec 2014 13:27

Štvrtý ročník veľkej knižnej akcie Knižní detektívi

Napísal(a)
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

panacek lupa1aUž štvrtý ročník veľkej knižnej akcie s názvom KNIŽNÍ DETEKTÍVI organizuje Základná škola Ivana Branislava Zocha v Revúcej. 
Jedná sa o aktivitu, ktorej cieľom je zvýšiť čitateľskú gramotnosť žiakov, študentov, ale aj dospelých. Preto od 6.3.2014 až do 23.4.2014 nebuďte prekvapení, ak v našom meste nájdete na voľnom priestranstve úhľadne zabalenú knihu. Kľudne si ju vezmite domov, v pokoji prečítajte a po prečítaní položte na iné, dobre viditeľné miesto vo voľnom priestranstve nášho mesta. Všetky dôležité informácie sa dozviete aj priamo z informačného letáku, ktorý je v každej knižke vložený. Stanete sa tak súčasťou veľkej rodiny knižných detektívov. O celej akcii môžte diskutovať a o nájdených a odovzdaných knižkách informovať aj na Facebooku, v otvorenej skupine “Knižní detektívi”. 
Knihy so špeciálnym označením Knižní detektívi hľadajte na verejných miestach ako napr. väčšie obchody, inštitúcie, verejne prístupné a frekventované miesta. Vyhodnotenie akcie bude 23.4.2014 o 14.00 v knižnici ZŠ I.B.Zocha. Pozývame naň všetkých knižných detektívov. 

 A.T.

Čítať 1790 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:50