piatok, 18 november 2016 11:39

Futsalisti ZŠ I. B. Zocha Revúca sa vo finále stretli s družstvom ZŠ F. Kazinczyho Tornaľa

Napísal(a)
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)
Futsalisti zo ZŠ I B Zocha v Revúcej obsadili na obvodnom kole v Revúcej druhé miesto. Futsalisti zo ZŠ I B Zocha v Revúcej obsadili na obvodnom kole v Revúcej druhé miesto. ZŠ IB Zocha Revúca

Obvodné kolo vo futsale žiakov základných škôl sa uskutočnilo dňa 10.11.2016 na pôde SOŠ Gen. Viesta v Revúcej. Turnaja sa zúčastnilo šesť družstiev s celkovým počtom 56 účastníkov. Družstvá boli rozdelené do dvoch skupín A a B. Skupinu A tvorili družstvá: ZŠ J. A. Komenského Revúca, ZŠ Sirk, ZŠ s MŠ Jelšava. Skupinu B tvorili družstvá: ZŠ I. B. Zocha Revúca, ZŠ F. Kazinczyho Tornaľa, GMK Revúca.

Boli to napínavé zápasy, plné emócií a krásnych športových zážitkov, no postúpiť zo skupiny mohli len dvaja najlepší. To sa nám aj podarilo a boje pokračovali ďalej, kde sa hralo systémom na kríž – čiže prvý v skupine A sa stretol s druhým v skupine B a druhý zo skupiny A sa stretol s prvým zo skupiny B. Aj tento zápas naši chlapci v zložení Patrik Zlatnický, Mário Petalík, Tomáš Kučerák, Patrik F. Spišák, Miroslav Hutyra, Lukáš Gulák, Dávid Zubák, Igor Zubák, Tomáš Hoza a Ján Švonavec dotiahli do víťazného konca.
Postup do finále bol neskutočne napínavý a náročný. Naši chlapci, tak ako aj chlapci zo ZŠ J. A. Komenského chceli vyhrať a nenechať súperovi ani jednu šancu. Prejavilo sa to aj na nerozhodnom výsledku. Rozhodlo sa až v záverečných pokutových kopoch, kde šťastena stála pri nás, a tak sme postúpili do záverečného boja o prvenstvo. Tu sme sa stretli s družstvom ZŠ F. Kazinczyho Tornaľa. Chlapci oboch tímov si zaslúžia pochvalu, pretože hrali až do posledného záverečného hvizdu naplno.
Lepší zvíťazili, a preto im gratulujeme. Veľkú pochvalu si zaslúžia aj naši chlapci za krásne a vydreté druhé miesto. Ďakujeme za ďalšiu úspešnú reprezentáciu školy.

Mgr. Peter Bábeľa

ZŠ I. B. Zocha Revúca

 

 

Čítať 2688 krát Naposledy zmenené nedeľa, 20 november 2016 10:33

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!