pondelok, 11 november 2019 10:44

Mladých revúckym kickboxerom sa v Prešove darilo: získali 12 medailí Doporučený

Napísal(a) Ľ.B
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

V sobotu 9. novembra 2019 sa uskutočnilo III. kolo Open ligy Slovenského zväzu kickboxu, ktoré prebiehalo v Prešove. Ako nás informoval Ľubomír Bodor z revúckeho Leon Kickxbox klubu turnaja sa zúčastnilo 26 klubov z troch krajín: Poľska, Ukrajiny a Slovenska, z ktorých štartovalo 154 súťažiacich. Nechýbali ani top reprezentanti Revúcej Ján Tamáš a Alžbetka Teličáková, ktorí neodišli z Prešova bez zlata. V mladších kategóriách si bojovnosťou najlepšie počínala 13-ročná Natália Tószegiová. Ján Tamáš, ktorý nemá vo svojej váhe v lightcontacte na Slovensku konkurenciu, má v pláne vyššie méty, akými sú majstrovstá sveta.

Počas štyroch rokov tréningu sa Natália Tószegiová prepracovala vo svojej váhe na obávanú kickboxerku, konkrétne svojím kopom sidekick znovu bodovala, takže jej súperky "odišli s plačom". Revúca získala celkom 34 bodov, a to im z 26 klubov vynieslo 9. miesto. Revúčania získali 12 medailí: 2 zlaté, 4 strieborné a 6 bronzových.

Zlatý Ján Tamáš – LC - 57 kg senior, Alžbetka Teličáková zlato PF - 42 kg ml. kadet v LC 3. miesto a kicklight 2. miesto.

Natália Tószegiová získala 2. miesto - 42 kg LC ml. kadet v PF a KL 2x 2. miesto. Predstavili sa aj revúcki nováčikovia, od ktorých sa očakávajú ešte väčšie úspechy, sú to: Martina Székeliová, 15 rokov,  získala v KL – 46 kg st. kadet 2. miesto a v LC a KL 2x 3. miesto a Vladimír Baranik, 12 rokov, získal v PF + 42 kg 2. miesto a v LC 3. miesto.

 

 

Čítať 1152 krát Naposledy zmenené pondelok, 11 november 2019 16:17

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!