nedeľa, 24 január 2016 19:53

Stolnotenisový turnaj O pohár starostky obce Honce v novom roku v réžii Ferenca Ambrusa

Napísal(a) Rudolf Repiský st.
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

honce ps 1aSTK Honce usporiadal dňa 9.1.2016 Novoročný stolnotenisový turnaj O pohár starostky obce Honce. Turnaja sa zúčastnili hráči z Čiernej Lehoty, Gemerskej Polomy a domáceho klubu. Po príhovore a otvorení turnaja starostkou obce pani Monikou Paličkovou, bolo 16 hráčov rozdelených do 4 základných skupín, kde po odohraní

zápasov systémom každý s každým, prví dvaja hráči z jednotlivých skupín postúpili do vylučovacieho systému tzv. pavúka s označením Finále A.

Hráči, ktorí sa umiestnili v základných skupinách na 3. a 4. mieste vytvorili Finále B. Vylučovacím systémom sa do semifinále prebojovali hráči STK Honce a to: Ambrus Fero, Džubák Ján, Gallo Peter a Repiský Rudolf ml. 

Výkonostne veľmi vyrovnaní hráči po náročných bojoch a kvalitnej hre sa umiestnili v konečnom poradí nasledovne:

1. Ferenc Ambrus, 2. Ján Džubák, 3. Peter Gallo, 4. Rudolf Repiský ml.

Ceny víťazom odovzdali starostka obce a predseda stolnotenisového klubu.
Za príkladnú bojovnosť a snahu dosiahnuť, čo najlepšie výsledky patrí poďakovanie všetkým hráčom včetne najstaršieho (71 rokov) a najmladšieho (14 rokov).
Dobrú výkonnosť potvrdili hráči Honiec aj 15.1.2016, kedy A mužstvo zvíťazilo nad rezervou Plešivca 17:1 a B mužstvo vyhralo v Krásnohorskom Podhradí 13:5.
Vedenie klubu aj touto cestou vyslovuje poďakovanie obecnému zastupiteľstvu a starostke obce p. Monike Paličkovej za podporu a pomoc, ktorú poskytujú Stolnotenisovému klubu Honce.
Rudolf Repiský st.
predseda STK Honce

 

 

Čítať 2220 krát Naposledy zmenené nedeľa, 24 január 2016 21:49

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!