piatok, 26 február 2016 23:44

Pri rekordnom počte štartujúcich v kickboxe nechýbal ani Leon Revúca - CVČ

Napísal(a) Ľuboslav Bodor
Ohodnotiť túto položku
(1 Hlasovať)

ra RL3 1aUž 17. ročník medzinárodného turnaja v kickboxe „Memoriál Ladislava Tótha Slovak Open“ (WAKO) sa konal v športovej hale Dukla na Štiavničkách v Banskej Bystrici dňa 20 a 21. februára 2015. Tento ročník bol výnimočný rekordným počtom účastníkov, 829 bojovníkov z 9 krajín (SVK, 

CZE, UA, HUN, PL, CRO, LT, SRB, ISR) 68 tímov, čím SZKB ukazuje svoju vzrastajúcu úroveň a môžeme sa rovnať lídrom kickboxu medzinárodných turnajov, ako sú svetové poháre v Szegedi a Innsbrucku. Prezident SZKB Ing. Peter Onušťák otvoril toto podujatie, poďakoval v šetkým účastníkom za úžasnú atmosféru, veľkú účasť, rozhodcom za dobre odvedenú prácu počas celého dňa sa až do pozdného večera riadili zápasy. Bojovalo na 6 zápasiskách, každé malo viac ako 100 zápasov. Turnaj bol rozdelený do dvoch dní na ktorom nechýbali ani šampióni sveta, Európy, či medailisti vrcholných podujatí WAKO. Organizácia turnaja bola zvládnutá profesionálne. Celý turnaj mal skvelú atmosféru, veľký obdiv mali aj mladý reprezentanti Maďarska a Čiech ktorý boli aj z najpočetnejších skupín chlapcov a dievčat, ktorých taktika boja je už na špičkovej úrovni. Reprezentanti Kickboxu Leon Revúca - CVČ celkovo skončili v poradí klubov na 28 mieste. Naša úspešná reprezentantka Stela Laurenčíková mala perfektnú formu, veril som, že si prinesie zlato, no vzhľadom na zranenie musela odstúpiť aj z vyhratého zápasu.
Stela Laurenčíková - 55kg st. c. KL 3. miesto, Alžbetka Teličáková - 28 kg PF, LC, KL 2 miesto 2x bronz.,
Dianka Sokolová - 32 kg LC, KL 2x 3. miesto. V apríli L&eon Revúca čaká liga v Michalovciach a medzinárodná súťaž v Innsbrucku. Ďakujem reprezentantom a sponzorom.

LB

Video: http://www.eastlabs.sk/top-ine-sporty

 

 

 

 

 

Čítať 4086 krát Naposledy zmenené sobota, 27 február 2016 17:39

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!