Vytlačiť túto stránku
štvrtok, 16 jún 2016 12:33

Bojovníčky z Revúcej získali 4 zlaté a 2 strieborné medaily aj v Prahe na MMČR v kickboxe

Napísal(a) Ľ. B.
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Dňa 11. - 12.6.2016 sa v stovežatej Prahe (Sparta aréna) uskutočnili Medzinárodné majstrovstvá Českej republiky v kickboxe. Podujatia sa zúčastnilo 458 štartujúcich zo 66 klubov v disciplínach point fighting, light contact, kick light, full contact, low kick. Českou hymnou sa slávnostne otvorili majstrovstvá Českej republiky.
O české tituly bojovali vo výbornej forme aj dievčatá Kickbox Leon Revúca.

Miriam Sokolová si v piatok na bežeckom štadióne Sparta arény doladila váhu. Janka Guláková kapitánka klubu a Miriam v sobotu všetko vyhrali a získali tak tituly dvojnásobnej majsterky Českej republiky. Miriam Sokolová zvíťazila vo finále lightcontact nad Stefanie Anna Schlegelová (Kampfsport Akademie Nürtingen, Nemecko ).
Janka Guláková kapitánka vyhrala vo finále lightcontakt nad Češkov Klárou Kroviařovou (Taekwon-do Karviná). Simonka Sokolová vo finále prehrala so Zuzanou Hyksovou (Falkon Kickbox Vysoké Mýto ). Simonka bojovala výborne, kondične súperku valcovala, ale chýbali jej presné bodové zakončenia. Oficiálne sa všetky dievčatá nominovali na Majstrovstvá sveta v írskom Dubline, ktoré sa budú konať v dňoch 27.8 - 3.9.2016. Definitívne sa to upresní na júlovom reprezentačnom sústredení.

Janka Guláková kapitánka st. kadet zlato - 50kg kicklight, zlato lightcontact - 50 kg
Miriam Sokolová st. kadet zlato - 46kg kicklight, zlato lightcontact - 46 kg

Simonka Sokolová ml. kadet - 28 kg striebro kicklight, striebro lightcontact -28 kg

Neoficiálne sme sa dozvedeli, že budú nominované na Majstrovstvá sveta v írskom Dubline.

 Ľ. B.

 

Čítať 1851 krát Naposledy zmenené štvrtok, 16 jún 2016 13:11