Vytlačiť túto stránku
utorok, 09 august 2016 19:09

Medzinárodný turnaj v bocci organizujú v Rožňave na september

Napísal(a) Ondrej Bašták Ďurán
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Priaznivcov boccie čaká 3. ročník Medzinárodného turnaja tímov v integrovanej boccii Rožňava 2016, ktorý sa uskutoční 16.9.2016 v Športovej hale v Rožňave.
Turnaj organizujú Občianske združenie Rehamenta v spolupráci s mestom Rožňava a BASHTO. Boccia je paralympijský šport, založený na princípe hádzania lôpt na cieľ.

Hrá sa s mäkkými koženými loptami plnenými sypkým materiálom. Boccia je určená pre všetkých bez rozdielu: zdravých, mentálne postihnutých, seniorov, deti, ťažko telesne postihnutých, pričom je zaujímavá tým, že stiera hranice dané zdravotným hendikepom a všetci účastníci môžu medzi sebou hrať rovnocennú hru. Podrobnejšie informácie o turnaji nájdete v priložených informačných materiáloch: plagát, propozície, herný systém, mapky.
Prihlášky na turnaj organizátor turnaja očakáva do 7.9.2016 na adresu , alebo telefónom na +421 949 737 543. Maximálny počet prihlásených tímov je 21. V turnaji súťažia trojčlenné tímy, pozostáva zo skupinovej a finálovej fázy. Účastnícky poplatok je 15,- € na tím. Pre účastníkov je zabezpečený obed a občerstvenie. Športová hala je vybavená bezbariérovo. V prípade záujmu o ubytovanie v Rožňave a okolí kontaktujte organizátora súťaže.
Na turnaj pozývame aj zástupcov miestnych úradov a firiem. Príďte podporiť svojou účasťou šport boccia a dozvedieť sa viac o tomto paralympijskom športe.
Zároveň vyzývame sponzorov, ktorí by chceli podujatie podporiť, aby kontaktovali organizátorov. Ďakujeme za akúkoľvek formu podpory.
Viac informácií nájdete na stránke turnaja: http://www.parahry.sk/boccia-roznava-2016/.
Ondrej Bašták Ďurán
riaditeľ turnaja

 

Plagát

Propozicie turnaja 

Mapka

Hrací systém

Prihláška

Rozmiestnenie kurtov

 

Čítať 2112 krát Naposledy zmenené štvrtok, 11 august 2016 09:49