Vytlačiť túto stránku
štvrtok, 22 december 2016 13:06

Vianočný turnaj 2016 Karate klubu Revúca dal prednosť najmä deťom

Napísal(a) Rashid Arpád Bunjatov
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Stalo sa už milou tradíciou Karate Klubu Revúca, že na sklonku roka usporadúvame Vianočný turnaj, ktorý nesie názov „STEFE CUP“, ktorý je hlavným reklamným partnerom tejto skvelej akcie. Tento rok sme sa zišli v sobotu 17. decembra v telocvični Základnej školy I. B. Zocha. Na tomto turnaji dávame príležitosť hlavne deťom, ktoré sa na súťažné tatami postavia po prvýkrát v živote, nech nadobudnú skúsenosti a zažijú súťažnú atmosféru.

Taktiež pri tejto príležitosti vyhodnocujeme najúspešnejších pretekárov nášho klubu. Za rok 2016 sa naj pretekármi klubu na základe dosiahnutých výsledkov a vzornej reprezentácie klubu stali Pavol Halaj a Matej Herich, ktorí si prevzali ocenenie a vecné ceny. Nezabudli sme ani na ľudí, ktorí nám v našej ušľachtilej činnosti a napĺňaní našich cieľov pomáhajú, ocenenie sme odovzdali Ing. Jánovi Brunnerovi – konateľovi spoločnosti STEFE THS, rodičom našich členov – JUDr. Pavlovi Halajovi a Pavlovi Herichovi, aj touto cestou im srdečne ďakujeme.

Na Vianočnom turnaji sa predstavili okrem nášho klubu aj pozvané kluby z Centrál karate klubu Poprad, karate klubu Rožňava a karate klubu Papradno.
Za početnej diváckej kulisy sa rozbehla súťaž začiatočníkov v súborných cvičeniach kata, po nich nasledovali kata – pokročilých a potom športový zápas kumite. Paralelne prebiehala aj súťaž klubov o krásne poháre. Na základe získaných medailí, premietnutých do bodovej podoby, zvíťazil domáci klub pred centrálom Poprad a rožňavským klubom.
Deti v jednotlivých kategóriách získali poháre, medaily, diplomy aj sponzorské reklamné predmety.

Medailová bilancia Karate Klubu Revúca:
Zlaté medaily získali: Matej Meriač, Tadeáš Sabol, Martina Székelyová, Štefan Koreň, Pavol Halaj, Matej Herich.
Strieborné medaily: Richard Bariš, Lukáš Kilik, Matej Herich, Štefan Koreň.
Bronzové medaily: Jakub Houška, Jakub Javorčík, Damián Pribilinec, Adam Brodák, Juraj Prč, Štefan Teyerl, Matej Meško.

Týmto sa chceme úprimne poďakovať všetkým reklamným partnerom a priateľom za pomoc a spoluprácu pri organizácii Vianočného turnaja 2016.
Keďže to bola posledná tohtoročná akcia z pohľadu Karate Klubu Revúca, želáme našim členom, rodičom, priateľom a všetkým čo nám pomáhajú v našej činnosti krásne a pokojné Vianoce, v novom roku 2017 pevné zdravie, veľa šťastia a božie požehnanie.
Rashid Arpád Bunjatov
predseda klubu

 

 

Čítať 2966 krát Naposledy zmenené streda, 28 december 2016 08:57