Vytlačiť túto stránku
štvrtok, 08 február 2018 21:54

Najlepší výsledok revúckeho karate klubu na otvorených Majstrovstvách Stredoslovenského zväzu karate zaznamenal Pavol Halaj

Napísal(a) KKR
Ohodnotiť túto položku
(1 Hlasovať)
Pavel Halaj (na obrázku prvý z ľava), pretekár z Karate klubu Revúca obsadil na otvorených Majstrovstvách Stredoslovenského karate zväzu v súborných cvičeniach kata, mladší dorastenci 12 – 13 roční, druhé miesto. Pavel Halaj (na obrázku prvý z ľava), pretekár z Karate klubu Revúca obsadil na otvorených Majstrovstvách Stredoslovenského karate zväzu v súborných cvičeniach kata, mladší dorastenci 12 – 13 roční, druhé miesto.

V prvú tohtoročnú februárovú nedeľu sa zúčastnili mladí pretekári revúckeho karate klubu na otvorených Majstrovstvách Stredoslovenského zväzu karate, ktoré sa uskutočnili vo Zvolene. Na súťaži štartovalo - 439 pretekárov, počet štartov – 607 a počet zúčastnených klubov – 45. Náš klub reprezentovali šiesti pretekári – Ria Mišuráková, Nina Puhallová, Tadeáš Sabol, Lukáš Kilik, Matej Herich a Pavol Halaj. Svoj prvý väčší súťažný debut zaznamenali Ria Mišuráková a Nina Puhallová, ktoré štartovali v súborných cvičeniach - kata, no zatiaľ to skončilo bez pódiového umiestnenia. Na 5 – 8 mieste sa vo svojich kategóriách umiestnili Lukáš Kilik a Matej Herich. Na dosah mal medailu Tadeáš Sabol, ktorý prehral tesne svoj zápas na rozhodcovské vlajky v pomere 1:2.

ra kkr Halaj 2Najlepší výsledok z našich zaznamenal Pavol Halaj, v súborných cvičeniach kata, mladší dorastenci 12 – 13 roční, keď sa po pekných vyhratých dueloch prebojoval až do finále. Vo finále sa stretol s niekoľkonásobným majstrom SR Sečkárom zo Žiaru nad Hronom, ktorý aj nakoniec zvíťazil. P. Halaj po peknom výkone obsadil 2. miesto. Vedenie klubu ďakuje všetkým zúčastnením pretekárom za bojovnosť a reprezentáciu klubu.

KK Revúca

 

 

Čítať 1758 krát Naposledy zmenené štvrtok, 08 február 2018 22:27