sobota, 26 november 2016 13:02

"Fjällräven Polar" je to, po čom sníva Janka Ďurková, rodáčka z Muránskej Dlhej Lúky

Napísal(a) Janka Ďurková
Ohodnotiť túto položku
(8 hlasov)

Ahojte,
Volám sa Janka Ďurková. Mnohí by o mne povedali, že som typická mama. Starám sa o svoje decká, o manžela, chodím do roboty, varím, upratujem, periem, učím sa s deťmi,... veď to poznáte.

Ale ja si myslím, že vo mne pod povrchom drieme niečo viac. A to túžba po dobrodružstve, túžba prekonávať limity, túžba prekonať samu seba. Sem - tam to dokonca presiakne na povrch. Mám rada turistiku a podarilo sa mi  pre ňu získať aj naše deti. Rada behám a dokonca som na to namotala aj toho môjho milovaného (lenivca) manžela.

Je tu ešte jedna túžba vlastne je to OBROVSKÝ sen. "Fjällräven Polar".

Fjällräven Polar je výzva, v ktorej dvaja Slováci majú jedinečnú šancu zúčastniť sa 300 km dlhého prechodu arktickou Nórskou pustinou na psích záprahoch. A viete, čo je na tom najlepšie, že nie je pre športovcov. ani pre mašerov. ale je pre obyčajných ľudí. Pre maminy s dvoma deťmi. Chce to len jedno - dobrodružnú dušu. A tú ja teda naozaj mám. 

Fjällräven Polar vyberá účastníkov tejto výzvy na základe hlasovania na Facebooku. A tu je práve ten moment, kedy by ste mi vedeli pomôcť.

Stačí zahlasovať pomocou tlačítka VOTE: http://polar.fjallraven.com/contestant/?id=435. Prípadne hodiť krátky post na Váš facebook s pár vrúcnymi slovami. A samozrejme aj s linkom, kde sa dá zahlasovať.

A čo keď uspejem? Nezachránim svet. Len ja, úplne obyčajná slovenská mama, budem najšťastnejšia. A verte mi, že ak, ... tak ten svoj obrovský kus šťastia rozdelím medzi všetkých.
Ďakujem,
Vaša Janka Ďurková, rodáčka z Muránskej Dlhej Lúky.

 

Fjällräven Polar 2016 - video

Čítať 4721 krát Naposledy zmenené sobota, 26 november 2016 20:49

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!