štvrtok, 23 január 2014 23:21

V Týždni zdravej výživy predstavia aj unikátny diagnostický prístroj na komplexné vyšetrenie celkového zdravotného stavu

Napísal(a) Mgr. Iveta Špaldová, Mgr. Andrea Tokárová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

zdrava vyziva1aV týždni od 27.1.2014 bude v ZŠ I. B. Zocha v Revúcej prebiehať Týždeň zdravej výživy. Žiaci budú pripravovať zdravé jedlá našich predkov, hľadať informácie o plodinách, liečivých rastlinách a ich účinkoch na ľudský organizmus. V rámci tohto týždňa bude naša škola niektoré aktivity smerovať aj pre verejnosť. Brány školy otvoríme v stredu 29.1., kedy sa budete môcť zúčastniť hneď dvoch stretnutí.
O 14:30 to bude stretnutie určené najmä ľuďom so špeciálnymi stravovacími návykmi a diétami. Toto stretnutie organizuje naša škola v spolupráci s Úradom práce, sociálnych vecí a rodiny už štvrtýkrát, pod názvom Bez lepku, bez mlieka. Na stretnutí bude burza receptov, skúseností a rád spojená s ochutnávkou dietetických jedál. 
O 15:30 zavíta do našej školy MUDr. Jarmila Kapustová. Pani doktorka predstaví Magnetspace diagnostiku. Jedná sa o unikátny diagnostický prístroj, ktorý vám za minútu neinvazívneho vyšetrenia poskytne komplexný opis celkového zdravotného stavu organizmu, činnosti jednotlivých orgánov a nutričnej vyváženosti vášho organizmu. Magnetspace využíva najmodernejšie elektromagnetické technológie. Je natoľko citlivý, že dokáže detekovať aj najmenšie

  odchýlky od normálu, dáva možnosť napraviť potenciálne ťažkosti skôr, než sa naplno prejavia. Srdečne pozývame rodičov aj širokú verejnosť a všetkých, ktorí si svoje zdravie v tejto uponáhľanej dobe cenia a zaujímajú sa o zdravý životný štýl.

Mgr. Iveta Špaldová, Mgr. Andrea Tokárová

 

Čítať 2189 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 11:01

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!