streda, 08 jún 2016 14:03

K schváleným poslaneckým návrhom na odkúpenie nedostavanych nemocničných pavilónov chýba už len podpis vedenia BBSK

Napísal(a) Tomáš Kráľ
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Pred pár dňami sme na stránke Maj Gemer uverejnili článok pod titulkom Poslanci BBSK v pondelok môžu rozhodnúť o ďalšom napredovaní nemocnice v Rimavskej Sobote a v Žiari nad Hronom. Do redakcie sme práve dostali od tlačového hovorcu Svet zdravia Tomáša Kráľa potešiteľnú informáciu. V jej úvode napísal: "Mame vynikajúcu správu. Poslanci Banskobystrického samosprávneho kraja na svojom dnešnom (6.6.2016) zasadnuti

Zastupiteľstva schválili poslanecké nävrhy MUDr. Petra Juhásza (RS) a MUDr. Ladislava Kukolíka (ZnH) s ponukou Sveta zdravia na odkúpenie budov nedostavanych nemocničných pavilónov B v Rimavskej Sobote a v Žiari nad Hronom."

Pripájam Vám aktuálne stanovisko Sveta zdravia:
„Vítame rozhodnutie poslancov Banskobystrického samosprávneho kraja a považujeme ho za svoj záväzok dobudovať dlhodobo nedostavané a schátrané nemocničné pavilóny B v Rimavskej Sobote a v Žiari nad Hronom. Je to výborná správa pre takmer 150 tisíc obyvateľov oboch regiónov. Vďaka plánovanej investícii v hodnote 13 miliónov eur pribudnú v priebehu niekoľkých rokov v nemocniciach nové urgentné príjmy, operačné sály, moderné oddelenia, výrazne sa zvýši komfort pre pacientov a zamestnancov. Veríme, že tento zámer definitívne potvrdí aj samotné vedenie kraja a my budeme môcť pristúpiť k čo najrýchlejšej realizácii,“ zdôraznil Ľuboš Lopatka, generálny riaditeľ siete nemocníc Svet zdravia.
Teraz je potrebne, aby toto rozhodnutie svojím podpisom potvrdilo aj vedenie BBSK. 

 

 

Čítať 1805 krát Naposledy zmenené streda, 08 jún 2016 16:16

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!