štvrtok, 18 apríl 2019 12:18

Lea a Tomáš úspešní v spoločenských tancoch v Čechách i na Slovensku Doporučený

Napísal(a) TŠ Happy Dance
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Postupová bodovacia súťaž v štandardných a latinsko-amerických tancoch sa konala 7.4.2019 v Blansku v Českej republike, ktorá sa niesla pod názvom Blanenský Danza Cup 2019. Naše mesto Revúcu a hlavne svoj klub TŠ Happy Dance reprezentovali Lea Sviežená a Tomáš Buchta v kategórii Mládež – C. Darilo sa im výborne, keď si spomedzi veľkého počtu párov vybojovali v latinsko-amerických tancoch pekné finálové 3. miesto a v štandardných tancoch získali 6. miesto.
O týždeň nato 13.4.2019 v Spytihněve u Zlína sa konala súťaž pod názvom Čokoládová cena DANCE STUDIA STARLIGHT 2019, kde Lea a Tomáš získali opäť v kategórii Mládež – C pekné finálové 3. miesto v latinsko-amerických tancoch.

Na druhý deň 14.4.2019 sa konala ďalšia súťaž v Prešove Šarišský pohár – 47. ročník, kde získali v kategórii Dospelí C finálové 4. miesto v latinsko-amerických tancoch. Veľká vďaka patrí hlavne trénerom, a to hlavne pánovi Júliusovi Schvarczovi za ich krásne úspechy a reprezentáciu mesta Revúca. Srdečne im blahoželáme a tešíme sa z ich ďalších úspechov.
TŠ Happy Dance Revúca

 

Čítať 1730 krát Naposledy zmenené pondelok, 22 apríl 2019 09:21
Viac z tejto kategórie: « Tanečné Vianoce s Happy Dance

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!