Vytlačiť túto stránku
pondelok, 03 jún 2019 19:50

Kráľ biatlonovej stopy a úvod biatlonového leta so siedmimi medailami pre Revúčanov Doporučený

Napísal(a) KB Revúca
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Úvodu letnej časti Slovenského Viessmann pohára v biatlone predchádzalo vyhlásenie každoročného Kráľa biatlonovej stopy – najlepších slovenských biatlonistov v jednotlivých vekových kategóriách. Aj Revúca mala na vyhlasovaní zastúpenie. Kráľovnou biatlonovej stopy, teda víťazkou celkového rebríčka sa v kategórii 12-13 ročných žiačok v letnej časti stala Tamara Molentová. Na vyhlasovaní nechýbali ani ďalší Revúčania, aj keď už vo farbách iného klubu – Ema Kapustová a Tomáš Sklenárik.
Z Banskej Bystrice sa biatlonové dianie presunulo na víkend do Brezovice na Orave. V rezorte Oravský Háj sa totiž konalo prvé kolo žiackych súťaží. V sobotňajších rýchlostných pretekoch sa z Revúčanov najviac darilo Markusovi Sklenárikovi, ktorý si vystrieľal a vybehal zlato, Tamara Molentová obsadila bronzovú pozíciu.

Popoludní sa premiérovo bežala zmiešaná štafeta. Tu uspela naša dvojica Markus Sklenárik a Lenka Repáková, ktorá obsadila 3. miesto.
V nedeľňajších pretekoch obratnosti brala Revúca trikrát bronz, a to Tamara Molentová, Lenka Repáková a Markus Sklenárik.

Kompletné výsledky nájdete na www.biatlonrevuca.sk

Už teraz pozývame všetkých priaznivcov biatlonu počas víkendu 29. – 30.6.2019 na revúcku strelnicu, kde sa uskutoční II. kolo Viessmann pohára všetkých kategórií.

KB Revúca

Čítať 1202 krát Naposledy zmenené pondelok, 03 jún 2019 20:13