Vytlačiť túto stránku
pondelok, 10 jún 2019 09:48

Do Revúcej sa na víkend presťahuje slovenský biatlon Doporučený

Napísal(a) KB Magnezit Revúca
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Počas víkendu 29.6. – 30.6.2019 sa na strelnici v Revúcej smerom na Muránsku Dlhú Lúku uskutoční II. kolo Viessmann pohára v letnom biatlone vo všetkých vekových kategóriách. Okrem domácich biatlonistov z Klubu biatlonu Magnezit Revúca budú mať diváci možnosť takmer 200 pretekárov z celého Slovenska. Súťažiť sa bude v sobotu v rýchlostných pretekoch, pri ktorých nezostrelenie terčov znamená pre pretekárov beh trestných kôl. V nedeľu budú na programe vytrvalostné preteky, kde sa za nezostrelené terče prirátavajú trestné minúty. Seniorské a juniorské kategórie budú súťažiť v dopoludňajších hodinách, žiacke kategórie sú naplánované na popoludňajšie hodiny.

Ako je už tradíciou, v Revúcej sa v sobotu po ukončení žiackych pretekov bežia aj preteky prípravky – na tieto preteky môžete prihlásiť svoje ratolesti vo veku od 5 do 9 rokov priamo v dejisku MS. Pozor! Po prvýkrát sa budú preteky detí od 6 do 9 rokov konať ako oficiálne preteky biatlonovej prípravky s pravidlami, ktoré určil Slovenský zväz biatlonu. Autorom tohtoročného plagátu je bývalý pretekár Klubu biatlonu Magnezit Revúca, dnes šikovný grafik Gabriel Nagypál.

Viac informácií, ako aj súťaž o tričko s biatlonovým motívom nájdete na facebookovej stránke Klubu biatlonu Magnezit Revúca.
Príďte zažiť atmosféru napätia a povzbudiť našich športovcov!

KB Magnezit Revúca

 

Čítať 1204 krát Naposledy zmenené sobota, 15 jún 2019 11:30