nedeľa, 22 september 2019 16:56

Keď deti idú príkladom pre dospelých fanúšikov futbalu... Doporučený

Napísal(a) MG od
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Tohtotýždňový futbal najviac upútal medzinárodný zápas medzi Slovanom Bratislava a Besiktasom Istanbul, ktorý sa odohral uprostred odchádzajúceho týždňa. Nie preto, že sa hral na novom štadióne a s veľkým favoritom z Turecka, ale pre niečo úplne iné. Zápas pre predchádzajúce prehrešky domácich fanúšikov sa mal odohrať bez účasti divákov. Poviete si, nie je to ani u nás po prvýkrát, aj keď by sa podobné prehrešky nemali stávať nielen vo veľkých mestách, ale ani na vidieckych ihriskách, čiže vo všeobecnosti vôbec. A predsa sa stávajú. Len s jedným rozdielom. Hľadisko Slovana nebolo celkom prázdne. Organizátori včas zistili, že v takýchto prípadoch je potrestanému mužstvu dovolené pustiť do hľadiska deti do veku 14 rokov.

V tomto prípade sa to aj stalo a bolože to radosti, veselosti. Dnes už vieme, detský divák nenapodobnil starších fanúšikov, a ohromne a originálne živo povzbudzoval futbalistov. A čo je podstané – veľmi slušne a s radosťou. Podľa vyjadrení hráčov to bolo milé prekvapenie a mnohým z nás týchto mladých futbalových divákov dávajú za vzorný príklad. Dokonca sa v tlači objavilo množstvo fotografií a na jednom milý odkaz: Ahoj, ocino! No nie je to úžasné? Áno, takto by sa mali správať všetci, ktorí prídu do hľadísk nielen veľkých štadiónov, ale všade, aj u nás na Gemeri. Len som zvedavý, koľkí si z tohto zápasu berú takéto povzbudzovanie za príklad. 
Ani nebudem provokovať s tým, čo sa odohrávalo v hľadisku na nedávnom medzištátnom zápase v Budapešti medzi Maďarskom a Slovenskom. Až z toho ide strach!

Pozrime sa teraz, čo všetko sa odohrávalo na futbalových ihriskách, kde súťažili naše futbalové kluby.

Pochváľme tentoraz obidvoch našich zástupcov v V. lige MFK Rožňava a FK Krásnohorské Podhradie za výhry so súpermi, s ktorými sa stretli v sobotu, či v nedeľu na domácich ihriskách. Bojovalo sa aj na ihriskách 6. ligy, kde sme zaregistrovali i niekoľko prekvapení. Najväčšie sa udialo v Dobšinej, kde domáci prehrali s hosťujúcim celkom z Hrhova  4:5. Medzi ne patrí i prehra Bystrého v Gemerskej Hôrke a víťazstvo Rakovnice v Štítniku. Pochváľme dnes i strelca Hrhova, mladého Mariána Žigu, ktorý štyrikrát skóroval v Dobšinej. Strelecky ho napodobnil v inom zápase aj Kilian Šoltés, ktorý takisto vsietil 4 góly domácim Pačanom. Cennejšie je i preto, že Šoltés nemal možnosť výhody pokutového kopu. Tohto tyždňa sa nehrali zápasy 7. ligy, pretože mužstvá, ktoré hrajú túto súťaž, majú preložené zápasy na október. Musíme však skritizovať prístup vedenia rezervy MFK Rožňava, ktoré od riadiaceho orgánu dostalo trest v podobe kontumácie zápasu v Gemerskej Polome za neoprávnený štart hráča MFK v tomto zápase. Netešia nás ani udelené červené karty hráčom niektorým mužstiev 6. ligy v tomto kole. 

D O S P E L Í

V. liga Košicko-gemerská 8. KOLO

MFK Rožňava - Hornád Ždaňa 2:1 (0:1). G: M. Chochol, P. Sappanoš - J. Lučkai, ŽK: M. Chochol, M. Horvát - L. Labič, L. Vaľa. R: T. Okruhľanský - M. Havrila, L. Kožárová, DS: P. Melek. Div.: 100. 

ROŽŇAVA: L. Šalamon (C ) - J. Figúr (89´ R. Ďurský), P. Sappanoš, O. Vysoký, O. Sanisló, M. Ikri (77´ M. Horvát), T. Nemeth, M. Chochol (79´ T. Lipták), S. Ďuríček (46´ J. Ivanič), L. Dávid, J. Korfanta. 

ŽDAŇA: O. Zlacký - L. Grega, L. Vaľa (C ), P. Steininger, M. Fialek, L. Labič, T. Lipták, J. Leško, R. Demko, S. Pusztai, J. Lučkai. 

Bývalý dorastenec Rožňavy R. Ďurský dostal k narodeninám darček s možnosťou zahrať si dve minúty za Rožňavu. Predtým sa jeho spoluhráči postarali o víťazstvo nad Ždaňou, hoci iba tesne o gól. Rožňava tak získala doteraz v súťaži 7 bodov, ktoré ju stále držia iba na najnižších priečkach V. ligy. 

FK Krásnohorské Podhradie – OFK Slovan Poproč 3:1 (1:0), G: J. Rencsok 2, J. Erdofalvi – M. Hiľovský, ŽK: 0 – D. Majcher, R: D. Kačmár - J. Sučka, B. Marko, DS: J. Sendrek. Div.: 150. 

PODHRADIE: D. Džačár - N. Luko, J. Erdofalvi (C ), T. Kardoš, J. Benedik, J. Rencsok, T. Hajdúk, T. Béke, M. Mészner, J. Kovács, Š. Kun. 

POPROČ: I. Vinca (C ) - L. Kraus, D. Majcher, R. Molnár, J. Podprocký, M. Hiľovský, R. Malčický, K. Bolló, P. Dzureň, A. Veselý, P. Paulinský. 

Domácim bolo načase posilniť si bodové konto, ktoré nebolo doteraz pre Podhradčanov nijako priaznivé. Vyšlo im to so súperom z Poproča, ktorý sa proti tomu ani veľmi nebránil. Jediný gól, ktorý z ich strany padol až v 59 minúte, nestačil ani na zisk čo len bodu. Strelecky sa z domácich presadil Jozef Rencsok, dnes už 36-ročný útočník a tri body zostali tentoraz doma. 

OSTATNÉ VÝSLEDKY V. LIGY: Družstevník Čečejovce - Stavmont Kysak 3:1, Maratón Seňa - Družstevník Perín 0:3, FK Košická Nová Ves - Družstevník Malá Ida 0:4, Lokomotíva Košice - TJ Kokšov-Bakša 5:1, TJ  Dvorník-Včeláre - Družstevník Budimír 4:0.

V.liga košicko-gemerská dospelí VsFZ
 
 
 
Klub
Z
V
R
P
Skóre
B
1 TJ Družstevník Perín 8 6 1 1 22:11 19
2 FC LOKOMOTÍVA KOŠICE 8 6 0 2 26:11 18
3 TJ Kokšov - Bakša 8 6 0 2 20:17 18
4 OFK Slovan Poproč 8 5 0 3 22:15 15
5 TJ Družstevník Čečejovce 8 5 0 3 26:21 15
6 TJ Dvorníky - Včeláre 8 4 2 2 20:12 14
7 TJ Družstevník Malá Ida 8 4 1 3 28:15 13
8 TJ Družstevník Budimír 8 4 1 3 19:16 13
9 FK Krásnohorské Podhradie 8 2 2 4 9:15 8
10 TJ HORNÁD Ždaňa 8 2 1 5 18:20 7
11 MFK Rožňava 8 2 1 5 13:19 7
12 TJ MARATÓN Seňa 8 2 1 5 12:22 7
13 FK Košická Nová Ves 8 2 1 5 9:22 7
14 FK Stavmont Kysak 8 0 1 7 8:36 1

udaje 6 ligy 6 kolo6. liga DOUBLE STAR BET 6. KOLO

FK Plešivec - Zlatý klas Dlhá Ves  0:0. ŽK: bez kariet, R: P. Béreš - D. Poťmák, M. Šimčák, DS: Š. Bodnár. Div.: 76. 

PLEŠIVEC: M. Štefánik - Z. Halász, Š. Jankóšik, D. Bodnár (C ), D. Szkokan, J. Fabian (46´ A. Polyák), S. Kovács (46´ K. Illés), R. Volčko (73´ M. Fandák), R. Kováč, A. Szaniszló (64´ M. Laven), T. Čech. 

DLHÁ VES: G. Pomaj – Cs. Flander, M. Makkai (C ), V. Kováč, V. Ferdinand, K. Segyo, M. Kliment, P. Mičinsky, P. Peprik, A. Mezei, A. Labina. 

Bezgólová remíza odzrkadľuje na jednej strane úroveň strelcov obidvoch mužstiev, ale i nezaujímavý zápas dvoch susediacich kolektívov. Kamarátsky sa rozišli v zápase, kde nepadla žiadna karta, čo je ku cti obidvoch mužstiev. Domáci sa snažili síce strhnúť víťazstvo na svoju stranu, ale nepomohla im ani štvornásobná výmena hráčov, kým Dlhá Ves si udržala bezgólový výsledok s jednou výmenou. 

FK Gemerská Hôrka - Baník Rožňavské Bystré 2:1 (0:0). G: Cs. Várady, Á. Gyurán, ŽK: Sz. Gergely J. Tomi, A. Rochl, Jak. Rochl, R: P. Galík - T. Gyenes, DS: O. Vysoký. Div.: 50. 

HôRKA: J. Šálek - M. Lukáč, Sz. Gergely, M. Šmíro, Á. Gyurán, J. Szabari, M. Csupori, G. Farkaš, G. Šušán, Cs. Várady, Š. Tóth (C ).  

BYSTRÉ: T. Kandalík - J. Tomi, A. Rochl, T. Kuchta, P. Milko, J. Rochl, R. Rochl, A. Hanzlík, J. Rochl (C ), J. Lipták-Giba, D. Palašta (30´ N. Boldi, 54´ P. Minčík). 

Prvý majstrovský zápas medzi týmito súpermi sa odohral po niekoľkých rokoch, kedy Gemerská Hôrka hrala buď V. ligu, alebo donedávna ešte 7. ligu. O zápase sa rozhodlo v päťdesiatych minútach, keď padli do sietí brankárov všetky tri góly. Domáci vynaložili väčšie úsilie na zisk troch bodov, keď vystriedali až 4 hráčov. Hostia museli vystriedaného hráča striedať ďalším striedaním. 

MFK Dobšiná - FK Hrhov 4:5 (2:4). G: Revay 2 (z PK), M. Tokarčík, Jer. Barnák - M. Žiga 4 (1 z PK), R. Grosmann, ŽK: M. Dudra, M. Tokarčík - G. Veverica, Z. Uveges, R: J. Gyenes – V. Babik, DS: P. Béreš. Div.: 80. 

DOBŠINÁ: M. Ogurčák - M. Dudra, M. Poliak (62´ Š. Brondoš), M. Majerčák (53´ I. Tokoly), P. Revay (C ), Jer. Barnák, M. Tokarčík, I. Gallo, S. Ogurčák, Mar. Oguirčák, R. Gotthardt. 

HRHOV: F. Halász - G. Veverica (C ), T. Zsigrai, R. Hajdu, Z. Uveges (61´ E. Mackovják), An. Herczeg (66´ P. Kónya), At. Herczeg, M. Žiga, G. Šmajda (66´ R. Mikulec), P. Ribár, R. Grosmann (90´ M. Rybár). 

Hostia sa postarali o najväčšie prekvapenie kola, keď získali v Dobšinej 3 body. Hrhovčania začali zápas veľmi dobre a už 17-ej minúte viedli 3:0. Stav zápasu sa v 1. polčase ešte niekoľkokrát zmenil a ustálil sa na 2:4 pre hostí. V druhom polčase domáci stihli už len skorigovať stav na 4:5. Strelecky sa najviac presadil hosťujúci Žiga, ktorý sám vsietil súperovi 4 góly, z ktorých bol 1 z pokutového kopu. Domáci využili na upravenie skóre dva premenené pokutové kopy, o ktoré sa pričinil Peter Révay. 

ŠK Baník Štítnik - Baník Rakovnica 1:3 (1:3), G: M. Gábor - G. Labina 2, M. Gallo (vlastný). ŽK: D. Gábor, J. Bakeš, R: J. Kamenský - R. Farkaš, DS: F. Drenko. Div.: 50. 

ŠTÍTNIK: S. Karalo – D. Gábor, M. Puškáš, A. Gábor, M. Gallo (C ), M. Gábor, A. Milko, J. Bakeš, E. Ferenc, J. Žiga, J. Žiga (70´ M. Čipka), M. Škvareniak. 

RAKOVNICA: G. Rusnák - L. Fabian (C ), P. Brdár, Ľ. Karalo, L. Gábor, O. Vavrek, P. Jágerský (87´ L. Gemerský), P. Szollos, M. Džara (46´ J. Gábor), G. Labina (33´ J. Červenák), P. Hencel (75´ F. Viola). 

Cenné 3 body si priviezli Rakovničania - nováčik súťaže - zo Štítnika po náskoku ešte z 1. polčasu. K víťazstvu im dopomohol vlastným gólom aj domáci hráč Milan Gallo a upravil stav na 0:3 pre hostí. Domáci ešte raz skórovali, ale zmeniť výsledok zápasu sa im v druhom polčase už nepodarilo .

OFK Vyšná Slaná - OTJ Honce  4:0 (2:0). G: B. Kuzma 2 (z PK), D. Kalis, M. Gallo, ŽK: A. Gallo (VS), ČK: P. Boroš (HO) , R: J. Molnár - D. Poťmák, DS: J. Kerekes. Div.: 50. 

SLANÁ: R. Lindák - G. Keršák (53´ P. Rogos), Š. Domik, F. Gallo, M. Laurinc (53´ J. Gallo), M. Fifik (46´ O. Liptai), B. Kuzma (C ), D. Kalis, P. Zabrel, A. Gallo (70´ Jo. BArnák), M. Gallo. 

HONCE: D. Forgáč - J. Pástor (C ), P. Boroš, F. Čapó, D. Forgáč, L. Varga, M. Boroš, L. Hajdu, M. Pástor, V. Tokoly, M. Mogyoróši. 

Hosťom z Honiec sa zápas nevydaril. Jednak vysoko prehrali s domácimi Vyšnoslancami a okrem toho stratili po červenej karte za nešportové správanie v pokutovom území Petra Boroša. Kapitán domácich Braňo Kuzma dvakrát úspešne zahrával pokutové kopy. 

Sokol Pača - FK Baník Drnava 2:5 (1:4). G: R. Klinko, O. Šomšák - K. Šoltés 4, G. Zsilla.  ŽK: D. Gere (PA), ČK: J. Bocko (PA) R: L. Gyenes, DS: L. Šalamon. Div.: 80. 

PAČA: R. Nemec – M. Szilágyi, I. Demján, M. Lopata (C ), J. Liška (46´ M. Cmorik), D. Gere, J. Rusnyák, M. Tóth (36´ Ľ. Gajdoš), R. Klinko (57´O. Šomšák), J. Bocko, O. Pačay. 

DRNAVA: G. Józsa - P. Búlik (C ), E. Polyák, N. Vozár, J. Barczi, D. Tisza, B. Šoltés (69´ A. Polyák), D. Fodor (16´ P. Gavlák), R. Kovács, G. Zsilla (86´ R. Fabián), K. Šoltés. 

strelci 6 6 koloPačania už druhýkrát za sebou ponechali na domácom ihrisku svojim súperom už 6 bodov. Aj keď hrali proti susedom z neďalekej Drnavy, mali jednu smolu v podobe Kiliána Šoltésa, druhého najlepšieho strelca uplynulého ročníka, ktorý sa zaskvel i v tomto zápase a sám sa podpísal na štyroch góloch do siete domáceho brankára. Pačanom zrejme po druhej žltej karte, čiže červenej, bude chýbať v ďalšom ich hráč Ján Bocko. 

Tatran Betliar - Jednota Krásnohorská Dlhá Lúka  2:3 (1:3), G: M. Oravec, M. Arvay – L. Héger 3. ŽK: M. Róth - M. Manko, J. Čižmár, R: G. Rási - M. Šimčák, DS: J. Bobrík. Div.: 100. 

BETLIAR: L. Fabián - V. Mihalík (60´ L. Lorincz), S. Cirbus, I. Lorinc, T. Handlovič, R. Fabián, M. Arvay, M. Ďuríček, M. Róth, M. Oravec, M. Marciš (C ). 

DLHÁ LÚKA: M. Manko – K. Albert, R. Pásztor, A. Kerekeš (78´ O. Kerekes), J. Čižmár, L. Héger, Š. Bodnár (C ), P. Klárik, A. Rigó, J. Péči, N. Barczi. 

Keď nastúpi na zápas za Krásnohorskú Dlhú Lúku ich najlepší strelec, potom akoby bolo na ich strane aj víťazstvo s hociktorým súperom. Tak sa stalo aj v Betliari, kde spomínaný hráč trikrát skóroval, čo zároveň znamenalo pre hostí z Dlhej Lúky aj tri dôležité body. 

Tabuľka 6. ligy DOUBLE STAR BET po 6. kole
 
 
 
Klub
Z
V
R
P
Skóre
B
1 TJ Jednota Krásnohorská Dlhá Lúka 6 6 0 0 17:7 18
2 TJ Zlatý Klas Dlhá Ves 6 4 2 0 18:6 14
3 FK Baník Drnava 6 4 1 1 28:14 13
4 TJ Tatran Betliar 6 4 1 1 17:7 13
5 OFK Vyšná Slaná 6 3 0 3 16:10 9
6 TJ Baník Rožňavské Bystré 6 3 0 3 19:14 9
7 TJ Baník Rakovnica 6 3 0 3 13:23 9
8 FK Hrhov 6 2 2 2 18:19 8
9 FK Gemerská Hôrka 6 2 1 3 11:16 7
10 MFK Dobšiná 6 2 0 4 16:16 6
11   OTJ Honce 6 2 0 4 15:19 6
12 FK Plešivec 6 1 2 3 13:15 5
13 TJ Sokol Pača 6 1 1 4 7:16 4
14   ŠK BANÍK ŠTÍTNIK 6 0 0 6 8:34 0
 

DORAST 

III. liga-SD-U19-sk. Východ 

1. MFK Kežmarok - MFK Rožňava 4:2 (1:1). G: R. Pavlikovič 2, D. Surmaj, E. Pitka - Á. Tamás, S. Hric. ŽK: P. Lang – T. Leštách, D. Beke, A. Ragán. R: D. Petruľa - B. Korub. Div.: 25. 

KEŽMAROK: S. Strakula – A. Soľava, M. Vrábeľ, E. Zastko, E. Pitka, D. Surmaj, M. Mačičák (60´ P. Lang), M. Frič, R. Pavlikovič, S. Smik (46´ P. Vilček),  D. Tokarčík (81´ D. Gvoždiak). 

ROŽŇAVA: M. Magos – J. Horvát, T. Leštách, K. Šikur, D. Beke (63´ S. Hric), Á. Tamás, O. Miklóš, A. Ragán (C ), D. Grulyo, A. Mihók (46´ L. Felezký), S.S. Drábik. 

Naši mladí rožňavskí dorastenci výkonnostne ešte nepatria medzi hornú polovicu tabuľky, preto sa neočakával ani zisk čo len bodu v Kežmarku. V neúplnej tabuľke aj preto im patrí iba 11. miesto, keď z 10 zápasov po 3 body získali iba v troch zápasoch. 

OSTATNÉ VÝSLEDKY KOLA III. LIGY DORASTU: Slovan Giraltovce - Slavoj Trebišov 0:1, FK Košická Nová Ves - MFK Snina 4:0, 1.FK Svidník - Sokol Ľubotice 0:3, Tesla Stropkov - Janočko Academy 6:0, MFK Vranov n/T - Jednota Košice 4:1. Slovan Sabinov - MŠK Slavoj Spišská Belá - preložené na 24.9.2019 o 17.15. MFK Stará Ľubovňa mala voľno.

Tabuľka III.liga SD-U19 sk.Východ - VsFZ po 10. kole
 
 
 
Klub
Z
V
R
P
Skóre
B
1 SLAVOJ Trebišov 9 8 0 1 36:11 24
2 MŠK Tesla Stropkov 9 7 1 1 33:10 22
3 TJ Sokol Ľubotice 10 6 2 2 29:10 20
4 MŠK Slavoj Spišská Belá 9 5 1 3 19:15 16
5 MFK Snina 10 5 1 4 16:15 16
6 MFK Vranov nad Topľou 9 5 0 4 29:21 15
7 1. MFK Kežmarok 9 5 0 4 22:20 15
8 1.FK Svidník 9 5 0 4 21:22 15
9 MFK Slovan Sabinov 8 4 1 3 28:20 13
10 FK Košická Nová Ves 9 4 1 4 17:14 13
11 MFK Rožňava 10 3 0 7 20:30 9
12 MFK Slovan Giraltovce 9 2 1 6 16:18 7
13 MFK Stará Ľubovňa 9 2 1 6 15:30 7
14 KAC Jednota Košice 9 2 1 6 12:37 7
15 Janočko Academy 10 1 0 9 8:48 3
 

IV. liga-SD-U19-sk.KG 6. KOLO 

Polom Gemerská Poloma – FK Geča 73 3:0 (2:0). G: O. Červenák 2, J. S. Želinský. ŽK: 0 – R. Hurka, R: R. Drenko. Div.: 32. 

POLOMA: D. Dovalovský - G. Krčmár, L. Polanecký, J. S. Želinský (83´ K. Kováč), M. Gábor, M. Tokarčík, P. Slavkovský, D. Rybár, O. Červenák (C ), A. Labuda, M. Seman. 

GEČA: P. Lovas – O. Staňo, M. Takáč (C ), L. Stolár, J. Bočkorík, L. Pinko (78´ M. Veľký), R. Hurka, D. Guľa (78´ Š. Linhart), R. Varga (38´ P. Kyseľ), P. Hegeduš, S. Majoros (55´ E. Hudák).  

Mladí Polomčania získali na domácom ihrisku ďalšie tri body do súťaže 4. dorasteneckej ligy, keď si poradili so súperom z Geče a vsietili mu tri góly bez inkasovaného gólu.  

FK Baník Drnava – OFK Slovan Poproč 2:1 (2:0). G: D. Jánosdeák 2 – J. Grác. ŽK: bez kariet. R: S. Haviqrik. Div.: 25. 

DRNAVA: A. Ďurán - M. Kováč (C ), A. Viglaský, K. Kovács, A. Polyák, P. Gavlák, J. Bernáth, A. Parada, A. Šimko, A. Spišák, D. Jánosdeák. 

POPROČ: S. Jasaň - A. Štovčík, J. Grác (C ), F. Jasaň, J. Brada, M. Lindvay, J. D. Michalko, V. Kopecký, S. Kozej, A. Farkaš, K. Tomko. 

OSTATNÉ VÝSLEDKY IV. LIGY DORASTU: Družstevník Čečejovce - Spartak Medzev 3:2, Tatra Sokoľany - Benecol Košice 2:1. FK Kechnec a Cementár Turňa n/B mali voľno.

Tabuľka IV. ligy-SD-U19-sk.KG-VsFZ po 6. kole
 
 
 
Klub
Z
V
R
P
Skóre
B
1 TJ Cementár Turňa nad Bodvou 5 5 0 0 23:8 15
2 TJ Družstevník Čečejovce 5 4 0 1 37:5 12
3 FK Geča 73 5 4 0 1 19:6 12
4 FK Baník Drnava 5 2 1 2 9:15 7
5 OFK Slovan Poproč 6 2 0 4 19:10 6
6 MFK Spartak Medzev 5 2 0 3 11:9 6
7 ŠK Polom Gemerská Poloma 4 2 0 2 9:7 6
8 FK Kechnec 4 1 1 2 4:13 4
9 FK TATRA Sokoľany 5 1 0 4 6:35 3
10 ŠKO Veľká Ida(odstúpené) 0 0 0 0 0:0 0
11 FK Vyšná Myšľa(odstúpené) 0 0 0 0 0:0 0
12 FA BENECOL KOŠICE 4 0 0 4 2:31 0
 

5. LIGA  DORAST – 4.KOLO

TJ Jednota Krásnohorská Dlhá Lúka - FK Krásnohorské Podhradie 2:1 (0:1). G: E. Spišák, A. Lovaš - P. Darvaš. ŽK: L. Gunár - M. Bakoš. R: L. Gyenes. Div.: 10. 

DLHÁ LÚKA: D. Rusňák - M. Boršodi, F. Bernáth, L. Gunár, M. Kurina (77´ J. Lovaš), D. Balázs, A. Lovaš, P. Máté (C ), R. Kovács, E. Spišák, A. Máté. 

PODHRADIE: Š. Gulykáš - J. Horváth, G. Žiga, D. Mikula, L. Horváth, N. Darvaš, Zs. Prékop, M. Bakoš (C ), P. Darvaš, S. Gunár. 

Nováčik súťaže, ktorý v uplynulom ročníku súťažil o triedu vyššie, nastúpil v Dlhej Lúke iba s 10 hráčmi. Domáci mali tak uľahčenú úlohu a tri body získali po tesnom víťazstve po zlepšenej hre v 2. polčase. 

Ž I A C I 

II. liga-SŽ-U15-sk.A 6.KOLO 

FK Junior Košice - MFK Rožňava 5:0 (2:0). G: A. Sokolský 2, E. Lašutová, T. Kulín, D. Kolarčík. ŽK: E. Lašutová, D. Čipkala - P. Škvareniak, M. Ligart. R: M. Jančár. Div.: 50. 

KOŠICE: T. Ernst – D. Čipkala, M. Šalitrošová, Š. Števula, Š. Ondrejka, D. Kolarčík, E. Lašutová (C ), B.J.S. Smolinska, A. Sokolský, T. Kulín, J. Špacai. 

ROŽŇAVA: P. Varga – N. Podraký, J. Fedor, M. Ligart, D. Šelmeci, M. Sviežený (36´ M. Vavrová), F. Chochol, P. Škvareniak, T. Koóš, Ch. Fabian (C ), A. Grecmacher. 

V zápase sa predstavili aj tri žiačky. Dve postavilo košické družstvo a jednu Rožňava. Košičanka Ema Lašutová sa presadila i strelecky, keď v 26 minute prispela gólom domácej jedenástke. 

OSTATNÉ VÝSLEDKY KOLA: Junior Šaca - FK Košická Nová Ves 5:8, FA Buzica - Jednota Košice 7:0, Družstevník Trhovište - Janočko Academy 2:4, FK Galaktik - Benecol Košice 17:0, FK Čaňa - ŠK Strážske 6:0.

Tabuľka II.ligy-SŽ-U15-sk.A-VsFZ
 
 
 
Klub
Z
V
R
P
Skóre
B
1 FK GALAKTIK 6 6 0 0 74:2 18
2 Janočko Academy 6 6 0 0 67:5 18
3 FA Buzica 6 4 0 2 42:22 12
4 FK Košická Nová Ves 6 4 0 2 25:25 12
5 KAC Jednota Košice 6 3 1 2 12:18 10
6 TJ FK Družstevník Trhovište 6 3 0 3 26:21 9
7 FK Čaňa 6 2 2 2 13:30 8
8 MFK Rožňava 6 2 1 3 18:15 7
9 FK Junior Košice 6 2 0 4 16:38 6
10 FK Junior ŠACA 6 2 0 4 11:45 6
11 ŠK Strážske 6 0 0 6 2:38 0
12 FA BENECOL KOŠICE 6 0 0 6 5:52 0

 

II. liga-MŽ-U13-sk.A 6. KOLO 

FK Junior Košice - MFK Rožňava 2:6 (0:4). G: I. Novotný, M. Kollárik - F. Polyák 3, S. Petergáč, R. Král, M. Mlynár. ŽK: bez kariet, R: M. Jančár. Div.: 50. 

KOŠICE: M. Hulík - F. Števula, M. Biško (C ), R. Hrubý, M. Kollárik, O. Kacsó, I. Novotný, J. Biško, T. Kytýr, M. Nižňanský, S. Rybár, S. Brziak.  

ROŽŇAVA: K. Horňal - F. Polyák, M. Minčík, M. Šeďo, S. Petergáč, M. Mlynár, P. Tomášik, R. Král, J. Pisch, K. Hudárk, M. Lestach, M. Gašpar, R. Farkaš, S. Chochol, D. Kubica, Š. Šimon, H. Helméczy. 

OSTATNÉ VÝSLEDKY KOLA: Junior Šaca - FK Košická Nová Ves 11:0, FA Buzica - Jednota Košice 20:0, Družstevník Trhovište - Janočko Academy 2:3, FK Galaktik - Benecol Košice 6:1, FK Čaňa - ŠK Strážske 10:0.

II.liga-MŽ-U13-sk.A-VsFZ
 
 
 
Klub
Z
V
R
P
Skóre
B
1 MFK Rožňava 6 6 0 0 44:2 18
2 Janočko Academy 6 5 1 0 41:7 16
3 FK GALAKTIK 6 5 1 0 32:4 16
4 FA Buzica 6 4 2 0 45:4 14
5 FK Junior Košice 6 3 0 3 22:24 9
6 FA BENECOL KOŠICE 6 2 1 3 28:28 7
7 FK Čaňa 6 2 1 3 18:29 7
8 FK Junior ŠACA 6 2 0 4 24:15 6
9 KAC Jednota Košice 6 2 0 4 12:40 6
10 TJ FK Družstevník Trhovište 6 1 0 5 13:24 3
11 FK Košická Nová Ves 6 1 0 5 5:64 3
12 ŠK Strážske 6 0 0 6 1:44 0
 

 

 

3. liga žiaci 4. KOLO

FK Hrhov – FK Krásnohorské Podhradie 3:1 (1:1). G: S. Žiga 2, D. Olah – M. Gulykáš (PK). ŽK: bez kariet. R: M. Ďurček. Div.: 30. 

HRHOV: R. Balogh – S. Žiga, D. Die, A. Csontos, D. Olah, D. Grbálik (C ), Á. Jánosdeák, A. Stromp, M. Szanyi, K. Jónás, T. Haraszti. 

PODHRADIE: R. Horváth - P. Darvaš, A. Darvaš, L. Gulykáš, M. Gulykáš, J. Gulykáš, V. Zubatý (C ), N. Darvaš, E. Darvaš, T. Kuru, R. Krištof. 

 

ŠK BEMIFO - MFK Dobšiná 1:11 (1:6). G: S. Hricko - K. Holmok 4, P. Dunajský 3, M. Marciš 2, M. Kašpar, Š. Krága. ŽK: bez kariet. R: J. Kamenský. Div.: 20.

BEMIFO: S. Szollos - Š. Gebe, K. Szirotnyák, B. A. Korvélyi (C ), S. Bubenčík, D. Porubán, L. Szaszák, P. Bernáth, S. Albert (56´ J. P. André), G. Orosz, S. Hricko.

DOBŠINÁ: T. Filický - P. Dunajský (C ), M. Marciš, M. Kašpar, Š. Krága, O. Lončák, D. Filiczky, K. Holmok, E. Macko Beluš, D. Lacko (44´ S. Lévay), M. Podolinský.

 

FK Plešivec - Papiereň Slavošovce 2:1 (1:0). G: D. Beke (PK), E. Lalík - E. Gaži. ŽK: bez kariet. R: J. Šofranko. Div.: 20.

PLEŠIVEC: J. Kárász - A. Lovas, K. Garaj, D. Szabari, D. Beke (C ), E. Lalík, O. Hurák (63´ Cs. Bimbó), K. Bernáth, Š. Pásztor (54´ M. Viola), Dávid Fako, Daniel Fako.

SLAVOŠOCE: M. Hric - S. Nosál, M. Radič (C ), J. Tomi (65´ L. Gaži), M. Hanzel, E. Gažik, P. Hajdu, Ľ. Viola, J. Vido, M. Lalík, J. Radič.

Najlepší strelci 3. ligy žiakov po 4. kole:

 strelci 3 liga 4kolo

MFK Rožňava B - Baník Drnava 19:0 (12:0). G: J. Fedor 4, T. Šujanský 3, Ch. Fabian a F. Chochl (1 z PK) po 2, P. Škvareniak, J. Horváth, D. Šelmeci, M. Vávrová (z PK), V. Šimon (z PK), A. Grecmacher, N. Podracký, F. Polyák. ŽK: bez kariet. R: J. Gyenes. Div.: 30.

ROŽŇAVA B: V. Šimon - J. Fedor (36´ F. Polyák), N. Podracký, M. Vávrová, P. Škvareniak, D. Šelmeci (36´ A. Grecmacher), T. Šujanský, F. Chocol, S. Chochol, Ch. Fabian, J. Horváth (C ).

DRNAVA: I. Bimbó - S. Lucák, G. Bimbó, R. Bimbó, Z. Dányi (C ), D. Polyák, O. Petro, Ľ. Polyák, R. Horváth, M. Uveges, M. Grulyó.

TABUĽKA 3. LIGY ŽIAKOV

 
 
Klub
Z
V
R
P
Skóre
B
1 FK Hrhov 4 2 1 1 12:13 7
2 MFK Rožňava B 3 2 0 1 29:11 6
3 FK Plešivec 3 2 0 1 26:8 6
4 MFK Dobšiná 3 2 0 1 22:8 6
5 FK Krásnohorské Podhradie 3 2 0 1 20:7 6
6 TJ Papiereň Slavošovce 3 1 1 1 22:4 4
7 FK Baník Drnava 2 0 0 2 0:30 0
8   Športový klub BEMIFO 3 0 0 3 2:52 0

 

 MG od

 

 

Čítať 1099 krát Naposledy zmenené pondelok, 23 september 2019 19:10

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!