nedeľa, 29 september 2013 20:36

Ani 5:0 neodráža skutočné dianie na ihrisku v Dlhej Vsi

Napísal(a) Miloš Leng
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Dlhá Ves - Rožňavské Bystré 5:0 (3:0). Na tvrdom a hrboľatom teréne sa hral od začiatku tvrdý zápas s množstvom faulou na obidvoch stranách. Lepšie sa tomuto terénu prispôsobili domáci hráči a už po štyroch minútach hry viedli 1:0, po odpískaní diskutabilnej penalty, ktorú na dvakrát dorazil domáci hráč. 1:0. V ďalšom priebehu mali Bystrania viac z hry a v 15. minúte skončila hlavička Fábiana, po rohu, na brvne domácej brány. Domáci z ojedinelého protiútoku v 18. minúte dosiahli svoj druhý gól. 2:0 Bystrania mali aj po tomto góle platonickú prevahu, no ich zakončenie bolo žalostné a nepomohla ani podpora vetra. Naopak, domácim opäť vyšla koncovka v 40. minúte, keď strelou k žrdi z 20 metrov inkasoval Koncz po tretí raz. 3:0 V poslednej minúte polčasu z priameho kopu nebezpečne vystrelil Lipták, no jeho strelu brankár vyrazil. Druhý polčas začal pomerne vyrovnane, no gólmi povzbudení domáci hráči hrali uvoľnenejšie a podnikali nebezpečné protiútoky. V 70. minúte po neodpískaní faulu na Liptáka z následnej ofsajdovej pozície domácich po rýchlom protiútoku to

už bolo 4:0. Bystrania mohli v závere znížiť nepriaznivý stav, no Tomko sám zoči voči domácemu brankárovi neuspel. Domácim sa v závere podarilo po ďalšom rýchlom protiútoku streliť aj piaty gól. 5:0 Bystrania v tomto zápase herne, strelecky ani v obrane nepresvedčili a aj preto sa zápas skončil takým výsledkom, aj keď stav 5:0 neodráža skutočné dianie na ihrisku.

Pred 25 divákmi rozhodoval Macko.
Zostava Bystrého: Koncz, Demjan, Fábian, Galata, F. Čapo, Kuchta, Lipták, Jaro Gallo, Tomko, Urban, Minčík. Striedal Leng.

Miloš LENG

 

Čítať 2123 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:09

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!