pondelok, 12 august 2013 10:35

Betliar doplatil na nepremieňanie šancí a preto si z Ťahanoviec odviezol prehru o tri góly Doporučený

Napísal(a) IT
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

MFK Ťahanovce – Tatran Betliar 4:1 (2:1). Góly: 34ʼ Branislav Čišovský 1:0, 41ʼ Ivan Lörincz (z pok. kopu) 1:1, 45ʼ Branislav Čišovský (z pok. kopu) 2:1, 59ʼ Róbert Kalinka 3:1, 80ʼ Tomáš Koľvek 4:1. Žlté karty: 25ʼ Zsolt Barkasz, 85ʼ Martin Árvay. Červené karty: 34ʼ Ján Fekete (Ťahanovce), 34ʼ Juraj Kelíšek (Betliar). Pred asi 50 divákmi rozhodoval Július Dušek.
Zostava Tatrana Betliar: 1 Juraj Kelíšek (C) – 5 Erik Herchl, 6 Ivan Lörincz, 4 Lukáš Poťmák – 2 Asmir Cilovič, 7 Tomáš Handlovič – 9 Martin Árvay, 8 Zsolt Barkasz, 15 Ján Gonos, 11 Ján Benedikty (34ʼ 18 Samuel Cirbus) – 14 Miroslav Demeter (72ʼ 13 Ladislav Lörincz). Tréner: Vladislav Vávra.
Futbalisti Tatrana Betliar cestovali za svojim prvým šiestoligovým súperom v novom súťažnom ročníku do Ťahanoviec. Domáci začali náporom a hra sa v prvej štvrťhodine odvíjala takmer výlučne na polovici hostí. Domáci ovládali hru a dostávali sa aj do príležitostí. V 6. minúte to skúšal jeden z hráčov domácich tvrdou strelou z 20 metrov a o 10 minút na to sa po vysunutí ocitol jeden z domácich útočníkov zoči-voči Kelíškovi, ktorý však v oboch prípadoch svoje mužstvo podržal. Tatran sa spoliehal na protiútoky, no jediný

útočník Demeter to mal proti dobre fungujúcej obrane domácich zložité. Po úvodnom tlaku sa hra postupne vyrovnala. V 21. minúte mohol otvoriť skóre Barkasz, ktorého strela skončila na brvne domácej brány. V 34. minúte sa predsa len domáci ujali vedenia. Po góle nasledoval nedovolený atak hráča domácich Feketeho na betliarskeho gólmana, ktorý následne oplácal, za čo si obaja vyslúžili po červenej karte. Do brány hostí tak musel ísť mladý Cirbus, ktorý vystriedal Benediktyho. Vyrovnanie priniesla 41. minúta. Po faule na M. Árvaya mali hostia výhodu pokutového kopu. Loptu si na biely bod postavil I. Lörincz a s prehľadom zrovnal stav na 1:1. Keď už sa zdalo, že do kabín pôjdu súperi za nerozhodného stavu, nariadil hlavný rozhodca v 45. minúte spornú penaltu v prospech domácich, ktorú Čišovský premenil.

Aj úvod druhého polčasu patril, tak ako úvod toho prvého, domácim. V 56. minúte domáci pohrozili strelou, ktorá len tesne minula pravú tyč Cirbusovej brány. O 3 minúty na to však po akcii stredom ihriska odskočili Ťahanovce svojmu súperovi na rozdiel dvoch gólov – 3:1. Po góle domáci kontrolovali hru a hráčom Tatrana trochu trvalo kým sa dostali do šancí. V gólových šanciach sa v 73. a 77. minte ocitol M. Árvay. V prvom prípade už prekonaného brankára domácich zastúpil v poslednej chvíli jeden z obrancov, v druhom mieril z pomerne ťažkého uhla vedľa. Definitívu priniesla 80. minúta, keď po brejku zvýšili domáci už na 4:1. Prehru mohol zmierniť v 83. minúte striedajúci L. Lörincz, no ten v obrovskej šanci trafil iba do tyče. Tatran si tak z Ťahanoviec domov odviezol prehru 1:4, ktorá ale celkom neodrzkadľovala dianie na ihrisku, hoci treba uznať, že domáci boli o niečo lepší.
Autor: www.fktatranbetliar.webnode.sk

Ostatné výsledky 1. kola mužstiev VI. ligy z horného Gemera:

Geča - Gem. Poloma 2:2, Krh. Podhradie - Ďurkov 2:0, Dobšiná A - Budimír 4:0, Vyšné Opátske B - Gem. Hôrka 1:1.

 

Čítať 2236 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:10

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!