utorok, 30 september 2014 10:13

Bohúňovo v ôsmom kole vysoko podľahlo v Drnave

Napísal(a) Štefan Tomášik
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

drnava-bohunovo4aZápas 8. kola I. triedy Drnava – Bohúňovo bol jedným z ťahákov, keď sa v ňom stretli mužstvá, ktorých delili len dva body a tieto mužstvá mali najlepší útok, resp. najlepšiu obranu. Ako ukázal zápas, útok predčil obranu.
Ale po poriadku - hostia pricestovali po týždňovom voľne zavineným nedostavením sa Vlachova na zápas. Chýbali im aj dvaja skúsení stopéri Doboš a Demeter. Práve absencia dvoch pilierov v obrane a prirýchle góly naznačili priebeh zápasu. Po dvoch rýchlych góloch mohol korigovať stav po rohu Váradiho Szaniszló, ale Zakhar bol pozorný. Nedáš - dostaneš platilo aj teraz a Rencsok zvýšil na pohodových 3-0. V danej chvíli sú len dve možnosti: buď mužstvo upustí a odíde mysľou zo zápasu alebo zabojuje. Bohúňovo v tomto smere nemilo prekvapilo a stalo sa doslova fackovacím panákom Drnavy. Tá dokázala ešte vsietiť 2 góly a zavŕšila katastrofickú 27 minútovku hostí. Až potom sa hostia osmelili a niekoľkokrát zavarili Zakharovi.
Druhý polčas začal náporom hostí, ale Švajko trestuhodne minul. Domáci poľavili a hostia prebrali iniciatívu. Do šancí sa

dostali Antony, Ferencz, ale hlavne Švajko. Čo na jednej strane Rencsokovi nerobilo problém, to na druhej bola syzifovská robota pre strelcov hostí. Neujala sa ani hlavička Szaniszla, ktorý trestuhodne minul. Trest v podobe klincov do rakvy prišiel po chybách v obrane, keď Rencsok a Šoltész nachytali Dókuša a rozhodli tento zápas. 

drnava-bohunovo1drnava-bohunovo3drnava-bohunovo4drnava-bohunovo2Vyjadrenie Adriána Szaniszla: „Nevyšlo nám to, čo sme chceli - odstaviť z hry Mázika a Rencsoka, pri absencii Demetera a Doboša bolo zle v obrane. Do šance sa dostaneme, a nepremeníme ju, musíme zlepšiť túto oblasť. Z prehry si berieme ponaučenia, ale ideme ďalej“

Zostava Bohúňova: G. Dókuš – T. Kovács, R. Kováč, Šušan, Király, Szaniszló, Várady, L. Kovács, Illés, Švajko, Antony. Striedania: 12. min. Ferencz, 65. min. Csík. Náhradník: R. Kulik. 

Zostava Drnavy: Zakhar - P. Búlik, R. Kovács, J. Čeľovský, M. Maliňák, R. Dókus, K. Šoltés, J. Rencsok, M. Mázik. Striedali: 75´ E. Polyák, 80´ J. Komlei. Náhradníci: G. Petro, J. Kovács.

Štefan Tomášik

Foto: archív

 

 

Čítať 2148 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:10

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!