×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/futbal/2013/9kolo
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/futbal/2013/9kolo
nedeľa, 30 september 2012 18:14

Bystranom sa v Rudnej darí. Po dobrom výkone získali ďalšie cenné tri body Doporučený

Napísal(a) Miloš Leng
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Rudná – Rožňavské Bystré 0:4 (0:3). Bystranom sa v Rudnej darí, čo potvrdil aj tento zápas 9. kola I. triedy. Už v 1. minúte Bystrania pohrozili, keď Čapova strela z uhla prešla pozdĺž celej bránkovej čiary domácej brány. V 5. minúte Minčík povyzvŕtal domácich obrancov a z pravej strany strelou do vzdialenejšieho horného rohu domácej brány dal vedúci gól Bystranov. 0:1. Zakríknutí domáci hráči mali čo robiť s pohyblivosťou hostí, no postupne sa dostali do hry a dostávali sa na dostrel Konczovej brány. Ich strely z diaľky však spoľahlivého Koncza neprekvapili. V 29. minúte opäť udreli Bystrania. Domáci stopér stratil pri rozohrávke loptu, no Minčík ani na dvakrát neprestrelil domáceho gólmana. Lopta sa však

dostala k Urbanovi ml., ktorého strela skončila v bráne. 0:2.  Záver 1. polčasu jasne patril Bystranom. Najskôr hlavičku Urbana st. domáci brankár vyrazil. Minútu pred koncom polčasu ušiel obrane Čapó, ale nájazd na brankára mu nevyšiel. Vynahradil si to však v záverečných sekundách polčasu. Minčík mu poslal loptu za chrbát obrany a takmer z rovnakého nájazdu sa Čapó už nezmýlil. 0:3.
Druhý polčas začali Bystrania opäť aktívne a Krágova strela v 53. minúte opečiatkovala žrď. Domáci zvýšili aktivitu, no na výborne hrajúcu obranu Bystranov to nestačilo. Domáci mohli znížiť, no strela po rohu šla len ponad bránu. V 67. minúte zahrával Čapó priamy kop z pravej strany. Na loptu si výborne nabehol Urban ml., a hlavou do vinkla pridal 4. gól. 0:4 Za zmienku stojí ešte strela domáceho útočníka do spojnice Konczovej brány. Lopta sa však odrazila do autu. Bezradné útoky bez gólového efektu domáci podnikali naďalej, no na skóre sa už nič nezmenilo. Bystrania si tak po dobrom výkone odniesli ďalšie 3 cenné body z ihriska súpera.
Pred 60 divákmi rozhodoval S. Gallo.
Zostava Rožňavského Bystrého: Koncz - Ján Gallo, Jaro Gallo, Valent, Kuchta, Krága, Čapó, Urban ml., Dorkin, Minčík, Urban st. Striedal Ujházi.
Miloš Leng

{gallery}futbal/2013/9kolo{/gallery}
{jcomments on}

 

Čítať 2198 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:11

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!