pondelok, 07 máj 2012 19:56

Dedinčania v jednoznačnom súboji o postup dovolili hráčom rezervy Rožňavy vsietiť iba jeden gól Doporučený

Napísal(a) M. Franko
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Dedinky - Rožňava B 6:1 (3:1). Góly domácich: T. Novák 2, M. Chabada, Franko, P. Revay, M. Majerčák. Zostava Dediniek: M. Ogurčák - Revaj, Sýkora, S. Ogurčák, Franko, P. Revay, Purnocký, Poliak, Majerčák, Novák, M. Chabada.
Šláger 16. kola II. triedy nepritiahol až toľko divákov zo začiatku stretnutia, pravdepodobne kvôli hokeju. Domáci, vedomí si dôležitosti úspechu, v tomto meraní síl nastúpili s odhodlaním zvíťaziť. Od začiatku pristúpili k zápasu veľmi zodpovedne a hráčom rožňavskej rezervy neumožňovali vážnejšie ohroziť Ogurčákovú svätyňu. Dedinčania pristupovali k hráčom, vyhrávali osobné súboje. V útoku sa po dlhšom

čase objavil aj Martin Chabada, ktorý dopĺňal najlepšieho strelca súťaže Tomáša Nováka. Domáci vykrývali stred poľa a prakticky sa hostia vážnejšie nepresadili počas celého polčasu. Úvodný gól strelil Novák po dobrej kombinácii a po vyrazenej strele doklepol loptu do siete. Hosťom sa podarilo vyrovnať asi o 10 minút neskôr po navlas rovnakej situácii, keď brankárom vyrazenú strelu útočník hostí namieril so šťastím do siete. Hostia strieľali z väčších vzdialeností, pôsobili dosť "jalovým dojmom". Domáci to využili maximálne vo svoj prospech. Druhý gól vsietil Franko po rohovom kope Majerčáka, keď jeho prudkú strelu z voleja si zrazil brankár do siete sám. Tretí gól pridal M. Chabada po spracovaní lopty a v ťažkej pozícii spoza hráča skóroval z hranice 16-tky. Do polčasu Dedinky kontrolovali hru aj snahu hostí o akékoľvek korigovanie stavu a priebehu hry. Ešte počas prvého polčasu sa zranil stopér Sýkora, ktorý bol nešetrne nakopnutý do členka, keď zahrával loptu do autu. Hostia viac faulovali ako ukazovali svoje futbalové prednosti v niektorých fázach stretnutia.
Do druhého polčasu nastúpili domáci s cieľom udržať herný prejav a hosťujúcich hráčov na uzde. Hostia zmenili rozostavenie hráčov, no veľmi im to nepomohlo, práve naopak, záloha Dediniek dostávala veľmi často obranu béčka Rožňavy pod tlak prečíslovaním. Domáci umne bránili a pridali ďalšie góly, keď sa ešte presadili hlavou Novák, P. Revay a Majerčák. Hráči Dediniek, ako aj funkcionári skonštatovali, že to bol najlepší zápas sezóny a potvrdili si tak ambície na postup. Svojím výkonom pookrial najmä B. Revay, ktorý naskočil do rozbehnutého zápasu a s prehľadom si zastal pozíciu krajného obrancu.
Dedinčania cestujú v ďalšom kole do Čoltova a potom ich čaká súper z Jovíc v domácom prostredí.
M. Franko

PRIEBEŽNÁ TABUĽKA DOMÁCICH ZÁPASOV II. TRIEDY PO 16. KOLE:











{jcomments on}

Čítať 2121 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:12

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!