pondelok, 11 jún 2012 09:33

Dedinky taktickou hrou získali v Pači cenný bod a už majú takmer istý postup do jednotky Doporučený

Napísal(a) M. Franko
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Pača - Dedinky 1:1 (1:0) - gól hostí: Novák. Zostava Dedinky: M. Ogurčák - B. Revay, Sýkora, S. Ogurčák, I. Tokoly st, Franko - Majerčák, Poliak, Černický, P. Revay - Novák, striedal: I. Tokoly ml. Skvelo pripravený trávnik bol predzvesťou výborného futbalu 21. kola II. triedy. Domáci nastúpili bez jedného hráča v poli, ktorý doplnil mužstvo asi v 30. minúte. Hostia prišli s jasnou taktikou brániť, o čom svedčí fakt, že hrali počas celého zápasu s piatimi obrancami a vysunutým Novákom v útoku. Hra mala rýchly spád. Hostia nevyužili prevahu o jedného muža v poli. Obe mužstvá boli dobre pripravené. Góly padli po prečísleniach. Vzájomné zápasy: Dedinky - Pača 4:0 doma,  1:1 vonku, 

Dedinky - Rožňava B 2:3 vonku, 6:1 doma. V obidvoch prípadoch majú Dedinčania lepší vzájomný zápas a pri rovnosti bodov je to rozhodujúci faktor. Náskok 3 body je postačujúci aj v prípade domácej prehry s Brzotínom v poslednom kole. Dedinky sú jasným postupujúcim z prvého miesta! Hoci geravčanom ostatné zápasy nevyšli (3 zápasy a 1 bod), funkcionári môžu byť hrdí na toto mladé mužstvo.
M. Franko



















Zápasy 22. kola (posledné): Rožňava B – Jovice, Kečovo – Štítnik B, Plešivec – Nižná Slaná, Rakovnica – Pača, Dedinky – Ml. Brzotín, Honce majú voľno.

{jcomments on}

Čítať 2175 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:12

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!