×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/futbal/2013/priprava
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/futbal/2013/priprava
nedeľa, 17 marec 2013 17:17

Do prípravných zápasov pred jarným kolom sa zapojili aj futbalisti Rožňavského Bystrého Doporučený

Napísal(a) Miloš Leng
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Z prípravného zápasu Čoltovo - Rožň. Bystré 1:2. Foto: M. LengMuráň - Rožňavské Bystré 4:3 (2:3). Góly za Rožň. Bystré: J. Tomko, J. Urban, ml., J. Urban, st. Bystrania odohrali svoj prvý prípravný zápas pred jarnou sezónou v Tisovci v sobotu 16. marca 2013 na ihrisku s umelou trávou. V nezvyčajnom rannom čase o 8:15 hod. si tam zmerali sily so súperom z Muráňa, účastníkom 1. triedy okresov Rimavská Sobota - Revúca. V úvodných minútach bolo vidno, že je to ich prvý zápas po dlhšom čase. To využil súper z Muráňa na strelenie dvoch

rýchlych gólov. Hra sa však postupne vyrovnala a Bystrania aj vyhrali prvý polčas 2:3. Hrozbou pre Muránčanov bol hlavne J. Urban ml. Po prestávke však zabral súper opäť a po rohu vyrovnal na 3:3 Dlho to vyzeralo na remízu, no 3 min. pred koncom sa po dlhej nakopnutej lopte podarilo súperovi strhnúť víťazstvo na svoju stranu. Na prípadnú odpoveď už nebol čas. S predvedeným výkonom bol však tréner RB Ľubo Gallo spokojný.
Rožňavské Bystré hralo v tomto zložení: Koncz st.- V. Maťaš, Jar. Gallo, R. Krága, Koncz ml, - T. Kuchta, Ján Gallo, J. Urban ml., Š. Dorkin, - J. Tomko, J. Urban st. Striedal: M. Péter (brankár).

Čoltovo - Rožňavské Bystré 1:2 (0:0). Góly za hostí  J. Urban ml., Tomko. V Čoltove čakal na Bystranov celkom iný terén. Hralo sa v nedeľu 17. marca 2013 na poludnie. Od úvodu mali Bystrania prevahu, no zakončenie bolo mizerné celý prvý polčas. Domáci však taktiež pohrozili niekoľkokrát po rýchlych protiútokoch. V druhom polčase pridali Bystrania na dôraze a Urban ml. po jednom z útokov dal hlavou prvý gól. Druhý gól o niekoľko minút neskôr pridal Tomko. Ďalšie šance Minčíka a Tomka neskôr už neboli patrične využité, strely Jara Galla zase nepresné. Po prestriedaní sa v závere presadili aj domáci a po zmätkoch v obrane hostí znížili na konečných 1:2.
V drese Baníka Rožňavské Bystré sa predstavili: C.Koncz, Péter, Jaro Gallo, Ján Gallo, Kuchta, Krága, D. Koncz, Máťaš, Sklenár, Lompard, Dorkin, Minčík, Tomko, Urban ml.
Text a foto: Miloš Leng

{gallery}futbal/2013/priprava{/gallery}
{jcomments on}

 

Čítať 2348 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:13

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!