nedeľa, 28 október 2012 17:21

Drnava prehrala vonku už druhý zápas za sebou. Tentoraz v Betliari 1:5 Doporučený

Napísal(a) MG
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Posledné kolo I. triedy majstrovstva okresu jej 1. časti potvrdilo, že Drnavčania majú menšie starosti, keď utŕžli v zápase vonku už druhú prehru za sebou. Tentoraz vysoko prehrali v Betliari 5:1 a umožňujú tak svojim súperom priblížiť sa v tabuľke na dostrel. Z 13 zápasov síce desať vyhrali a iba raz remizovali, ale už dva razy prehrali. Vedú síce aj napriek prehre tabuľku, ale zápas v Betliari by mal byť pre nich ďalšou výstrahou. Krásnohrská Dlhá Lúka nezačala súťaž najlepšie, ale v závere 1. časti

už podávali slušný výkon a potvrdili, že ich boj o prvé miesto ani po roku neprestal. Príjemným prekvapením jesene sú Vyšnoslanci. Prehrali iba raz a po celý čas podávali vyrovnané výkony. Proti nim sa nepresadili ani tentoraz Rožňavskobystrania, ktorí v tomto kole utŕžili s nimi v I. triede doteraz najvyššiu prehru 4:0. Aj keď do konca tejto časti zostáva odohrať jedno kolo, zdá sa, že vyššie už ako na piatom mieste nebudú zimovať. Aj keď Betliarčania hladko zvíťazili doma s lídrom súťaže vysoko 5:1, podávajú nestabilné výkony a preto obsadzujú v tabuľke iba priečky od 2. do 5. miesta. Tešiť ich však môže zisk 12 bodov v tabuľke pravdy, v ktorej stoja najlepšie. Snáď jar bude pre nich lepšia, než tohtoročná jeseň. V 13. kole najľahšie prídu k trom bodom Bohúňovčania, ktorí aj keď prišli do Brzotína s deviatimi hráčmi a po dvoch minútach hry viedli 0:1. Futbal sa nedohral kvôli domácim hráčom, ktorých počet po zranení brankára klesol pod sedem. Vlachovčania pokračujú od prehry k prehre a tak to bolo aj teraz proti dobre hrajúcej Krh. Dlhej Lúke s najlepším strelcom I. triedy. Dva góly domácich proti šiestim Dlholúckym je príliš málo na zisk čo len bodu. Vo všetkých zostávajúcich zápasoch domáci potvrdili výhodu domáceho  prostredia a tak môžu byť aj s výsledkami spokojní. Najspokojnejší sú pravdaže v Dlhej Vsi, ktorí uštedrili nováčikovi súťaže 4 góly. Hostia z Dediniek mali dovolené vsietiť iba gól.
Výsledky 13. kola: Vyšná Slaná – Rožň. Bystré 4:0, Jablonov n/T – Rudná 2:0, Hrhov – Slavošovce 2:0, Vlachovo – Krh. Dlhá Lúka 2:6, Brzotín – Bohúňovo 0:3 kont., Betliar – Drnava 5:1, Dlhá Ves – Dedinky 4:1.

TABUĽKA I. TRIEDY PO 13. KOLE:

















{jcomments on}

Čítať 2570 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:14

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!