Vytlačiť túto stránku
pondelok, 05 máj 2014 10:47

Kráľ biatlonovej stopy 2014 aj s účasťou biatlonistov z Revúcej

Napísal(a) KBR
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

biat Kuzminova1abiat Kuzminova1Koncom apríla 2014 sa zišla slovenská biatlonová rodina v hoteli Kaskády v Sielnici neďaleko Zvolena pri slávnostnom vyhodnotení uplynulej sezóny. Podľa očakávania sa kráľovnou biatlonovej stopy už šiestykrát za sebou stala Anastasia Kuzminová. Cez videoprezentáciu sme si ešte raz spoločne pripomenuli jej zlaté chvíle v Soči, ale aj viaceré pekné výsledky v svetovom pohári počas celej sezóny. Emotívne „standing ovation“ všetkých zúčastnených si vyslúžil biatlonista Pavol Hurajt, ktorý sa po OH v Soči rozlúčil s aktívnou športovou kariérou.
Okrem výsledkov v hlavných kategóriách dospelých boli vyhodnotené aj výsledky v žiackych a dorasteneckých kategóriách. Svoju chvíľku slávy si na pódiu pre najúspešnejších užil aj Revúčan Libor Mladší za víťazstvo v Slovenskom pohári v letnom biatlone v sezóne 2013 v kategórii žiakov 12-13 ročných.
V rámci slávnostného podujatia získali pamätné medaily Slovenského zväzu biatlonu aj funkcionári a rozhodcovia, ktorí dlhoročne biatlon v Revúcej organizujú a podporujú, pri príležitosti ich okrúhlych životných jubileí - Mgr. Daniela Chrapánová, Jozef Kubaško a Ing. Ladislav Szabó. Čestným hosťom za naše mesto Revúca bola aj pani

primátorka MVDr. Eva Cireňová.
Pre všetkých zúčastnených mladých športovcov je veľkou motiváciu mať možnosť sa osobne stretnúť, prípadne odfotografovať s úspešnými reprezentantmi Slovenska. Veríme, že v budúcnosti sa niektorému z biatlonistov z nášho klubu podarí dosiahnuť takýto úspech. 


Klub biatlonu Magnezit Revúca

 

 

Čítať 2398 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:24