sobota, 11 apríl 2015 18:17

Najväčší výprask v sobotňajšom futbale schytali dorastenci Hrhova od rovesníkov z Poproča 0:10!

Napísal(a)
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

foci f7

Načnime naše futbalové komentovanie futbalových výsledkov z druhého aprílového víkendu najprv krátkym zastavením sa vo IV. lige skupiny JUH. Všetci dobre vieme, že nás v nej zastupuje iba jediný účastník SP MFK Rožňava. V jej získavaní bodov v jarnej časti súťaže ich pribrzdila prehra na domácom ihrisku s popredným mužstvom futbalistami Veľkého Horeša 0:2. Možno i preto sa nedočkavo čakalo na výsledok stretnutia 21. kola, ktoré odohrali v Krompachoch. Domáci stoja v tabuľke o pár miest vyššie, ale nie ďaleko. Túžba znížiť bodový rozdiel sa síce nespnil, ale bezgólový výsledok je pre Rožňavčanov priaznivý. 

Dve ligové dorastenecké mužstvá z nášho regiónu zaznamenali v ostatnom kole dva odlišné výsledky. Kým v nedeľu krásnohorskí mládenci si v 16. kole ľahko poradili so súperom zo Svinice vysoko 9:0, Hrhovčania oproti tomu sa zachovali ako veľkí gavalieri a pred Popročanmi, ako sa povie, pustili do g... a z domáceho ihriska odišli s potupnou prehrou 0:10. Hráčom spod Sorošky ku cti patrí najmä slušná hra v zápase, v ktorom rozhodca neudelil žiadnu z farebných kariet. Zaknihovali si však svoju doteraz najvyššiu prehru v súťaži a hostia v zápase potvrdili svoju suverenitu

lídra. Krásnohorčania sa síce ukázali ako dobrí strelci, ale v tomto zápase s posledným mužstvom tabuľky padli i tri čergvené karty, z ktorých jedna sa ušla i domácemu Galajdovi, keď spolu s ním musel odísť do šatne i hosťujúci Čižík. Predtým sa jagala červená karta ešte Godušovi zo Svinice. O góly sa podelilo až sedem hráčov mužstva spod vyhoreného hradu.

Najvyššiu prehru v tohtoročnej súťaži V. ligy skupiny K-G si priviezli z Geče futbalisti Gemerskej Polomy. Nula ku šiestim hovorí, že mužstvo nepodalo dobrý výkon a čo je horšie, v jarnej odvete ide od prehry k prehre. Aj skóre 2:14 nehovorí o pohode v mužstve. Akoby Štítničania, ktorí prišli v prestupovom termíne nezapadli do tohto mužstva, ktoré ešte vlani sa držalo v popredí tabuľky a dokonca vyhralo súťaž. Akoby v tomto mužstve niečo dlhšie tlelo a nebodaj budeme ešte aj počuť v minulosti neslávne: Poloma horí!!! Predpokladám, že dnes majú Polomčania dobrých požiarnikov aj vo futbalovom mužstve. Z ostatných našich mužstiev sa doma presadili tak Gemerskohôrčania, ako i Dobšinčania. Prví si ešte v sobotu ľahko poradili s poslednými Betliarčanmi a v nedeľu v rušnom zápase aj Dobšinčania s košickonovoveskými, čím sa dotiahli na o bod pred nimi čakajúcich Polomčanov. Na severe horného Gemera sneh síce nepadal, ale okrem 6. gólov diváci videli od rozhodcov aj sedem žltých kariet. Tri získali domáci a o štyri ďalšie sa zaslúžili hostia. 

V I. TRIEDE sa domácim mužstvám v 16. kole darilo aj strelecky a tak okrem sobotňajšieho zápasu v Dlhej Vsi, kde sa súperi rozišli s remízou 1:1, na ostatných ihriskách padlo najmenej šesť, predovšetkým do sietí hosťujúcich brankárov. Najviac gólov - 7 padlo v Krásnohorskej Dlhej Vsi, kde sa predstavili Hončania, ktorí nepríjemne "podkurovali" domácicm. Zápas Vyšnej Slanej v Hrhove mal jasného favorita a taký bol aj výsledok 5:1 pre domácich. Najvyšším rozdielom sa skončil zápas v Rožňavskom Bystrom, kde sa pred zápasom s Vlachovom domáci tak trochu aj obávali ako dopadne zápas s týmto nepríjemným súperom, ktorý sa na jar prejavil ziskom troch bodov s popredným mužstvom súťaže v Krh. Dlhej Lúke. Naviac, niektorí hráči domácich pre chorobu nenastúpili a tak obranu musel posilniť i nový tréner a bývalý dlhoročný hráč mužstva Miloš Leng. Gól síce nedal, a padlo ich neúrekom  - 6, ale obrana stála pevne na nohách bez čo len inkasovaného gólu. Otvorená hra hostí im tentoraz nepriniesla úspech aj preto, že rýchlo inkasovali a  potom bolo už len otázkou pohotovosti a presnosti domácich hráčov ako sa zápas skončí. V zápase Krásnohorská Dlhá Lúka - Honce boli dva rozdielne polčasy. Kým v prvom strieľali góly hostia, dokonca si dali aj vlastenca, v druhom sa už prejavili iba domáci hráči. V zápase bez žltých kariet padli v rozhodujúcej fázy 9 minút až štyri góly a tie rozhodli o víťazovi zápasu. Görcso a Ribár rozhodli svojimi gólmi o hladkom víťazstva Hrhova nad súperom z Vyšnej Slanej. Tí stihli až ku koncu zápasu skorigovať výsledok gólom Maroša Vidu na 1:5. A to bolo v zápase kde sa nefarbili karty z ich strany všetko. Zápas Dediniek s Drnavou preložili na 1. mája 2015 pre nespôsobili terén ihriska.

Futbalová opona sa na jar už otvorila aj na ihriskách II. triedy. Súťaž pokračovala ale neúplným 12-tym kolom. V ňom sa dobrom svetle ukázali hráči Rakovnice, ktorí sa proti súperovi z Nižnej Slanej postavili ako nebojácne mužstvo. Rozdiel piatich priečok z tabuľky na ihrisku nebolo vidieť a tak vedúce mužstvo súťaže nechalo tri body domácim, keď navyše nestrelilo brankárovi Rakovnice ani gól.

Čo píše pán Ladislav Székely o zápase: Baník Rakovnica - FO TJ Baník Nižná Slaná 2:0 (0:0). Góly: 47. min. L. Lörinc 1:0 a 56. min. I Lörinc (pokutový kop) 2:0. Priebeh stretnutia výstižne komentoval fanúšik z Rakovnice: "Jeden chcel a druhý musel!" Predzápasové prognózy: Pán Ambróz (Nižná Slaná): "Jednoznačne berieme domov tri body!" Pán Fábián z domáceho mužstva takto reagoval: "Hostia sú favoritmi, ale určite sa nedáme a porazíme súpera!" Nuž uvidíme. Domáci, ako aj hostia, sa posilnili a tak sa čakalo vyrovnané stretnutie. V prvom polčase mali hostia optickú prevahu, ale len v strede poľa. Darmo sa tlačili dopredu, obrana domácich na čele Fábiánom ľahko zlikvidovala ich útoky. Aj čo prešlo, brankár si ľahko poradil. Domáci mali tiež niekoľko príležitostí, ale brankár hostí stál na mieste. Dôležitý moment prišiel v 47. min. Mátyáš vysunul I. Lörinca a skúsený harcovník ľahko popod brankára pekne usmernil do siete - 1:0! Hostia si potom začali všímať rozhodcu. Tým pádom sa vytratil ich tímový duch. V 56. min. rozhodca nariadil veľmi prísny pokutový kop a I. Lörinc na dvakrát premenil - 2:0!! Hostia dostali KO!!! V 59. min. slabý rozhodca vylúčil hráča hostí Schvarca za urážku!!!! Darmo potom už hostia tlačili, keď ale nevedeli si vytvoriť gólovú šancu. Favorit psychicky padol na kolená. Ale v jednom mali pravdu, lebo výkon rozhodcu bol veľmi slabý. Stretnutie sa nemá rozhodovať zo stredového kruhu. Pred rekordnou návštevou 160 divákov rozhodoval Zsebik. Pán Ambróz: "Nemám chuť komentovať stretnutie." Pán Fábian: "Chlapci podali veľmi dobrý výkon a srdce zvíťazilo!"

Pod Silickou planinou sa stretli dve mužstvá ktorých delí od seba krásnohorský hrad. Hostia z Pače  chcú využiť možnosť postupu a tak sa zamerali predovšetkým na zisk troch bodov. To sa im aj podarilo a nad rezervou Krásnohrskej Dlhej Lúky zvíťazili hladko 6:1. Príliš o víťazstvo nemuseli bojovať ani hráči béčka Gemerskej Hôrky, ktorí si bez problémov poradili so susedmi z neďalekého Kečova. Výsledok 6:1 hovorí, kto bol na ihrisku pánom. Diváci museli oceniť strelcov gólov, keďže tí sa postarali sedem v sieti brankárov. V ďalšom zápase sa stretlo Čoltovo - s Plešivcom. Obidve mužstvá nepatria medzi tie lepšie v súťaži, ale väčšiu chuť po víťazstve prejavii hostia, ktorí si odviezli z blízkeho Čoltova aj tri body. Domácim spoluhráčom nepomohol k zisku čo len bodu ani Horváth, ktorý po druhej žltej musel opustiť ihrisko a to už v čase, keď sa domácim podarilo skorigovať stav na 1:2.  Zápas Brzotína s Jovicami sa neodohral apretože domáci na stretnutie nenastúpili. Slovo tak dostane riadiaci orgán, ktorý rozhodne o jeho osude.

[cincopa AsKAweMbnJjp]

Druhá tohtoročná aprílová sobota priniesla pre hornogemerské futbalové mužstvá tieto majstrovské výsledky: V. LIGA 17. kolo: Gem. Hôrka - Betliar 3:0 (0:0), G: D. Bodnár 3 (1 z 11m), ŽK: bez kariet, R: Marcin - Rumančík, Eperješi, D: 150. Krh. Podhradie - Ťahanovce 2:0 (1:0) G: Kuzma, D. Almáši, ŽK: Vozár - D. Koľvek, Ungvölgyi, Biačko, Kardoš, R: Hoger - Onofrej, Kessel, D: 100. 

I. TRIEDA 16. kolo: Dlhá Ves - Rudná 1:1 (0:0), G: Mičinsky - Dávid, ŽK: G. Ferdinand, Beke - Kontra, R: Macko - Nemčko, V. Gallo, D: 40. 

II. TRIEDA 12. kolo: Krásnohorská Dlhá Lúka B - Pača 1:6 (1:3), G: Danko - M. Tóth 3, Gajdoš 2, Bubenčík, ŽK: Máté - 0, R: Poťmák - Šalamon, L. Gyénes, D: 50. 

III. LIGA - DORAST 17. kolo: Hrhov - Čaňa 0:10 (0:4), G: E. Szemán a Peťovský po 3, Grega 2, Sipko, Kelesár, ŽK: bez kariet, R: Haviarik, D: 30. Drnava - Poproč 0:4 (0:3), G: Sopko 2, Michalko, Žiga, ŽK: 0 - Michalko, R: Gonos, D: 33. Nedeľa: Krh. Podhradie - Svinica 9:0 (3:0), G: Henriczy 2, Galajda 2, Mlynárik, Jobbáď, Genči, Hanzlík, Horváth, ŽK: 0 - Gaľa, ČK: 0 - Goduš, R: Drenko, D: 42.

II. LIGA ŽIACI 17. kolo - starší: Veľké Kapušany - Rožňava 1:1 (1:0), G: Marciník - Gecelovský, ŽK: Vašš - Doboš, Džačár, R: Šipoš, D: 75. Svit - DOVAJ 1:0 (0:0), G: Marek Garan, ŽK: bez kariet, R: Tóth, D: 30. mladší: Veľké Kapušany - Rožňava 0:3 (0:1), G: Forgáč, Leštách, Slavkay, ŽK: bez kariet, R: Šipoš, D: 75. Svit - DOVAJ 0:4 (0:1), G: Garguš 2, Horvát, Gallo, ŽK: bez kariet, R: Tóth, D: 30. 

NEDEĽA: 

IV. LIGA - JUH 21. kolo: Krompachy - Rožňava 0:0, ŽK: Kuriško, Cmorej - Korfanta, R: Mati - Berta, Gaľa, D: 200.

V. LIGA: Geča - Gem. Poloma 6:0 (2:0), Góly: Leško a Papcun po 2, Hutter, Fečo, ŽK: bez kariet, D: 80. Dobšiná - Košická N. Ves 4:2 (1:1), Husár 2, Martinko, A. Gallo - Grutka 2. ŽK: P. Fabian, M. Gelda, P. Hutník - Nagy-Tkáč, Cibere, V. Ružinský, Papaj, R: Zemčák - Mačák, Zubka, D: 120.

I.TRIEDA 16. kolo: Rožňavské Bystré - Vlachovo 6:0 (2:0), G: J. Urban ml. 2, Lompart, J. Gonos, Minčík, J. Urban st., ŽK: 0 - Mi. Gáll, R: Molnár - Zsebík, J. Gyenes, D: 50. Krh. Dlhá Lúka - Honce 5:2 (1:2), G: Klinko 2, Hegedus, Zsilla, Pástor (vlastný) - Dzureň, Hajdu, ŽK: bez kariet, R: Gálik - A. Farkas, R. Farkas, D: 50. Hrhov - Vyšná Slaná 5:1 (2:0), G: Gorcsos 3, Ribár 2 - Vido, ŽK: bez kariet, R: Poťmák - Macko, Iglai, D: 40. 

II. TRIEDA 12. kolo: Rakovnica - Nižná Slaná 2:0 (0:0), L. Lörincz, I. Lörinc (z 11 m), ŽK: L. Lörinc - Karas, ČK: 0 - Schvarz, R: Zsebík - Nemčko, D: 160. Gem. Hôrka B - Kečovo 6:1 (2:0), Kökeny a Zsóri po 2, Lokos, Dostal - Bartok, ŽK: 0 - Szemán, Molnár, R: J. Gyenes - Pažitka, Poťmák, D: 60. Čoltovo - Plešivec 1:3 (1:2), G: Karasz - Dusza, Sendrei, Volčko, ŽK: Horváth aj 2ŽK - Štefánik, R: V. Gallo - Iglai, Mikulec, D: 50. Stretnutie Brzotín - Jovice sa nehralo pre nenastúpenie domácich.

VýSLEDKY - TABUĽKY

III. liga dorast. Výsledky 17. kola: Košice-Krásna - Šaca 2:3, Malá Ida - Geča 2:1, Roma Moldava n/B - Ťahanovce 4:0, Hrhov - Čaňa 0:10, Drnava - Poroč 0:4, Valaliky Medzev 0:2, Krh. Podhradie - Svinica 9:0 (3:0) (hralo sa v nedeľu).   II. liga starší žiaci - A - 17. kolo: Borša - Kechnec 4:1, Lok. Košice - Čierna n/T 4:0, BENECOL Košice - Kráľ. Chlmec 3:1, Veľké Kapušany - Rožňava 1:1, Buzica - Šaca 7:2, Geča - GALAKTIK 2:2, Čaňa - Jednota Košice 0:2 (hralo sa v nedeľu).    II. liga mladší žiaci - A - 17. kolo: Borša - Kechnec 0:5, Lok. Košice - Čierna - n/T 0:1, BENECOL Košice - Kráľ. Chlmec 2:0, Veľké Kapušany - Rožňava 0:3, Buzica - Šaca 9:1, Geča - GALAKTIK 0:6, Čaňa - Jednota Košice (hrá sa v nedeľu).
1. FK Čaňa 17 15 0  2 89:20 45
2. FK Šaca 17 12 1  4 59:27 37
3. Slovan Poproč 17 10 3  4 56:28 33
4. Spartak Medzev 17 10 1  7 41:36 31
5. Krásn. Podhradie 17 10 1  6 46:21 30
6. Malá Ida 17  9 1  7 49:35 28
7. Košice-Krásna 17  7 1  9 44:39 22
8. Ťahanovce 17  7 1  9 28:38 22
9. FK Hrhov 17  6 2  9 31:51 20
10. FC Valaliky 17  5 2 10 40:71 17
11. Roma Moldava n/B 17  8 1  8 45:41 16
12. Geča 73 17  5 1 11 30:59 16
13. Baník Drnava 17  4 2 11 22:73 14
14. Štart Svinica 17  3 0 14 22:69  9
 
1. Jednota Košice 17 13 3  1 64:10 42
2. SP MFK Rožňava 17 13 2  2 69:16 41
3. GALAKTIK 17 13 2  2 73:22 41
4. Lokom. Košice 17 11 3  3 46:24 36
5. FK Čaňa 16 11 1  4 63:26 34
6. OLYMPIA Borša 17  9 2  6 62:34 29
7. Čierna n/T 17  8 0  9 39:42 24
8. Veľké Kapušany 17  7 2  8 27:34 23
9. BENECOL Košice 17  7 0 10 33:50 21
10. FA Buzica 17  6 1 10 33:41 19
11. Geča 73 17  5 1 11 45:46 16
12. Kechnec 17  5 1 11 39:61 16
13. Kráľ. Chlmec 17  2 0 15 9:112  6
14. Šaca 17  0 0 17 8:90  0
 
1. Buzica 17 15 0  2 76:18 45
2. Jednota Košice 16 12 2  2 59:14 38
3. Čaňa 16 11 4  1 60:12 37
4. SP MFK Rožňava 17 11 1  5 64:18 34
5. Lok. Košice 17 10 3  4 42:17 33
6. GALAKTIK 17 10 1  6 58:21 31
7. Čierna n/T 17  9 2  6 52:22 29
8. Kechnec 17  6 4  7 39:53 22
9. BENECOL Košice 17  5 3  9 35:46 18
10. Kráľ. Chlmec 17  5 2 10 45:46 17
11. Veľké Kapušany 17  4 2 11 42:51 14
12. Geča 17  2 3 12 20:86  9
13. Šaca 17  2 1 14 15:89  7
14. Borša 17  2 0 15 18:132  6
 
IV. liga dospelí 21. kolo: Šaca - Medzev 6:0, V. Kapušany - Rudňany 2:0, Krompachy - Rožňava 0:0, V. Horeš - Kalša 3:1, Strážske - Sobrance 1:0, Čaňa - Spp. Vlachy 1:3, Kr. Chlmec - V. Folkmar 1:6, Michaľany - Poroč 2:0.   II. liga starší žiaci - C - 17. kolo: Svit - DOVAJ 1:0, Ľubica - Poprad 2:0, Nová Ľubovňa - Levoča 1:1, Kežmarok - Stará Ľubovňa 0:3, Sp. Podhradie - Plavnica 0:0, Smižany - Spišská Belá 0:5, Krompachy - Lendak 0:0.
  II. liga mladší žiaci - C - 17. kolo: Svit - DOVAJ 0:4, Ľubica - Poprad 1:1, Nová Ľubovňa - Levoča 0:4, Kežmarok - St. Ľubovňa 3:2, Sp. Podhradie - Plavnica 5:0, Smižany - Spišská Belá 1:1, Krompachy - Lendak 1:1.
1. Šaca 21 15 2 4 46:10 47
2. Veľký Horeš 21 14 5 2 43:8 47
3. Sobrance 21 13 2 6 45:28 41
4. Kalša 21 12 3 6 60:32 39
5. Krompachy 21 11 5 5 37:18 38
6. Veľký Folkmar 21 11 5 5 43:25 38
7. Veľké Kapušany 21 9 5 7 24:24 32
8. Sp. Vlachy 21 8 6 7 31:23 30
9. SP MFK Rožňava 21 8 6 7 30:24 30
10. Medzev 21 8 3 10 30:38 27
11. Michaľany 21 7 5 9 19:34 26
12. Čaňa 21 7 3 11 25:39 24
13. Strážske 21 4 3 14 16:54 15
14. Rudňany 20 3 6 11 17:34 12
15. Kr. Chlmec 21 3 2 16 17:52 11
16. Poproč 20 1 5 14 13:53 8
 
1. Stará Ľubovňa 16 15 1 0 66:8 46
2. Spišská Belá 17 14 0 3 60:12 42
3. Plavnica 17 11 3 3 55:16 36
4. Poprad 16 11 2 3 64:18 35
5. Sp. Podhradie 16 9 2 5 42:21 29
6. Levoča 17 7 2 8 50:50 23
7. Ľubica 16 7 2 7 24:35 23
8. Kežmarok 17 7 1 9 55:37 22
9. Krompachy 17 4 6 7 21:30 18
10. Nová Ľubovňa 17 4 5 8 25:38 17
11. Lendak 16 5 2 9 19:46 17
12. Svit 16 4 2 10 22:59 14
13. Smižany 15 1 3 11 17:72  6
14. DOVAJ 17 0 1 16   6:84  1
 
 
1. Spišské Podhradie 16 16 0 0 124:12 48
2. Stará Ľubovňa 16 12 0 4 78:24 36
3. Kežmarok 17 12 0 5 61:36 36
4. DOVAJ 17 10 3 4 54:29 33
5. Levoča 17 9 2 6 51:30 29
6. Poprad  16 8 3 5 51:36 27
7. Plavnica 17 9 0 8 39:43 27
8. Ľubica 16 7 5 4 22:31 26
9. Nová Ľubovňa 17 6 2 9 33:46 20
10. Svit 16 5 2 9 23:39 17
11. Spišská Belá 17 4 2 11 16:62 14
12. Lendak 16 3 2 11 25:68 11
13. Smižany 15 1 3 11 10:72  6
14. Krompachy 17 0 2 15 11:70  2
 

 

 V.LIGA 17. kolo: Gem. Hôrka - Betliar 3:0, Krh. Podhradie - Ťahanovce 2:0, Geča - Gem. Poloma 6:0, Sokoľany - Turňa n/B 5:0, Kokšov-Bakša - Čečejovce 5:3, Malá Ida - Ďurkov 3:0, Dobšiná - Koš. Nová Ves 4:2.   I. TRIEDA 16. kolo: Dlhá Ves - Rudná 1:1, Rožň. Bystré - Vlachovo 6:0, Krh. Dlhá Lúka - Honce 5:2, Hrhov - Vyšná Slaná 5:1, Dedinky - Drnava odložené na 1.5.2015.    II. TRIEDA 12. kolo výsledky: Krh. Dlhá Lúka B - Pača 1:6, Rakovnica - Nižná Slaná 2:0, Gem. Hôrka B - Kečovo 6:1, Čoltovo - Plešivec 1:3 (1:2).
1. Geča 73 17 13 2 2 47:16 41
2. Ďurkov 17 10 0 7 44:25 30
3. Košická Nová Ves 17 10 0 7 41:25 30
4. Malá Ida 17 9 2 6 32:25 29
5. Krh. Podhradie 17 9 2 6 35:30 29
6. Sokoľany 16 8 4 4 31:15 28
7. Ťahanovce 17 9 1 7 43:33 28
8. Gem. Hôrka 17 8 3 6 34:28 27
9. Kokšov-Bakša 17 8 1 8 38:29 25
10. Gem. Poloma 17 7 2 8 27:32 23
11. Dobšiná 17 7 1 9 36:36 22
12. Čečejovce 17 4 5 8 26:34 17
13. Turňa n/B 16 2 2 12 24:57 8
14. Betliar 17 1 1 15 16:89 4
 
    
1.  Rudná 13 9 2 2 38:24 29
2. Drnava 13 9 1 3 56:24 28
3. Krh. Dlhá Lúka 14 8 4 2 40:15 28
4. Dlhá Ves 14 7 4 3 34:25 25
5. Bohúňovo 13 7 2 4 23:14 23
6. Hrhov 14 5 3 6 29:33 18
7. Jablonov n/T 13 5 3 5 17:24 18
8. Dedinky 13 5 1 7 23:41 16
9. Honce 13 4 2 7 33:35 14
10. Rožňavské Bystré 13 4 1 8 30:33 13
11. Vyšná Slaná 13 3 0 10 23:41  9
12. Vlachovo 14 2 1 11 11:48  7
  Lipovník odstúpil            
  Štítnik odstúpi            
 
    
1. Nižná Slaná  11 9 0 2 33:11 27
2. Sokol Pača 11 8 2 1 39:10 26
3. Gem. Hôrka B 11 7 1 3 33:11 22
4. Kružná  10 7 0 3 29:16 21
5.  Rakovnica 11 5 2 4 24:22 17
6. Jovice 10 5 1 4 31:25 16
7. FK Plešivec 11 5 0 6 23:18 15
8. Krh. Dlhá Lúka B 11 5 0 6 35:34 15
9. FC Kečovo 11 2 1 8 12:37  7
10 Mladosť Brzotín 10 1 1 8 14:35  4
11. Čoltovo 11 1 0 10 14:68  3
   

Obsadenie R a DZ OBFZ Rožňava

1. trieda 17. kolo 19.4.2015 o 16:00 hod

Jablonov n/T - Rožň. Bystré (L.Gyenes, Martinko, T.Gyenes, Vysoký)
Bohúňovo - Dlhá Ves (Macko, Mikulec, Béreš st.)
Rudná - Krh. Dlhá Lúka (Haviarik, R.Drenko, Béreš ml., Bodnár) 10:30
Honce - Dedinky (J.Gyenes, Poťmák, Hadar)
Drnava - Vlachovo (V.Gallo, Šalamon, Zsebik, Bobrik).

pd

 

Obsadenie R a DZ OBFZ Rožňava

2. trieda 13. kolo 19.4.2015 o 10:30 hod


Jovice - Gem. Hôrka B (Iglai, R.Farkaš, Máté)
Kečovo - Čoltovo (Pažitka, V.Gallo, Kovács)
Plešivec - Rakovnica (Molnár, T.Gyenes, Šmelko)
Nižná Slaná - Krh. Dlhá Lúka B (Poťmák, Nemčko, F.Drenko)
Pača - Kružná (Galík, A.Farkaš, Nagy)

  

ObFZ Rimavská Sobota

I. TRIEDA 19. kolo: MFK Jelšava - Družstevník Gemer 3:0 (1:0), G: Bryndzák, Koto, Hyžnaj, ŽK: Bryndzák, Fabo - Gyurán, ČK: Mike (Jelšava), R: Vilhan - Kriak, Strihan, D: 60. Jesenské B - Lubeník 4:3 (2:2), Uhrin 3, Czene - Šavlík 2, Ruso, ŽK: E. Vincze, R. Uhrin, Lakatoš, Fazekas - Valaštek, Hreňo, 2ŽK: Lakatoš, R: Siman - Kúchen, Repka, D: 30. Sirk - Rimavská Seč 7:1 (3:1) G: J. Michal 4, Javor, Halmo, Ziman - Lakatoš, ŽK: Michal - Horváth, R: Šupka - Laciak, Vývlek, D: 75. Revúca-Revúčka - Ožďany 3:0 (1:0), G: Hrachiar, Vranka, Šepík, ŽK: Hrachiar - Juhász, R: Belán - Vývlek, Šupka, D: 40. Muráň - Veľký Blh 5:1 (1:0), G: Matajz 3, D.Fatľa, J. Huťan - V.Antal, ŽK: 0 - Kukla, R: Ivanik - Repka, Siman, D: 50. Klenovec - Radnovce 4:2 (2:2), G: Miháľ 2, Kubinec, Pláštik - A. György, ŽK: Hlôška - B. Bari, P. Dávid, A. Dávid, A. György, R: Strihan - Kovács, Filep, D: 130. Veľké Teriakovce - Bátka 2:2 (1:1), G: A. Genya, Radnóti - Lakatoš 2, ŽK: A. Genya - T. Gál, Baranyi, Lakatoš, R: Laciak - Belán, Adorján, D: 50.

MG -OD

Poznámky k majstrovským futbalovým zápasom Rožňavy, Muráňa a Lubeníka v predchádzajúcich súťažných kolách

SP MFK Rožňava – Veľký Horeš 0:2 (0:1), G: Kotľar (42), E. Seman (56)
Zostava domácich: Šalamon – Mészner, Korfanta, F. Pollák, Figúr, P. Gere, Roth, Kúdela, Havko, L. Strelka, Kovács
Striedali: Sappanoš, D. Gere, Milata
Náhradníci: Rákai (B), M. Pollák
ŽK: Mészner, P. Gere, Roth, Kúdela, D. Gere

Brankár Ladislav Šalamon: Súper bol lepší, ukázal, že má skúsenejšie mužstvo, vyčkával, kým sa im naskytne príležitosť, pozorne bránil a my sme dvakrát inkasovali po chybách, na ktoré super čakal. Nám sa počas zápasu nepodarilo vystreliť na bránu a tým sme súperovho brankára ani nepreverili. Súper zaslúžene zvíťazil.

lubeník futbalistiGemer – Muráň 0:1, Gól hostí: Marek Mikuš
Zostava hostí: Ľ. Hrbál – Huťan ml., Laurenčík, Olejník, Helik, Jak. Fatľa, D. Fatľa, Mart. Mikuš, Marek Mikuš, Ganaj, Matajz, striedal Ďurej
Náhradníci: Kochjar, Huťan st., Goldschmidt

Muráň – Lubeník 0:0, Žk: Jak. Fatľa
Zostava domácich: Ľ. Hrbál – Huťan ml., Laurenčík, R. Verkin, Helik, Jak. Fatľa, D. Fatľa, Mart. Mikuš, Marek Mikuš, Regenda, Matajz, striedal Mart. Hudák
Náhradníci: Ďurej, Huťan st., Goldschmidt

muran futbalistiTréner Muráňa Ján Fatľa: V 1. kole sme nastúpili vonku proti Gemeru a vyhrali sme 1:0 gólom Mareka Mikuša. Po dobrom taktickom kolektívnom výkone nad dobrým súperom zaslúžene. V 2. kole sme hrali doma derby zápas proti Lubeníku. Zápas skončil remízou 0:0. Derby zápas, kde sme nezopakovali výkon z predošlého kola. V nasledujúcom kole máme voľno.

Lubeník – Kráľ 1:1, Gól domácich: Laciak
Zostava domácich: Veis – Konček, Belán, Vojčík, Čellár, Valaštek, V. Levický, Vranec, Ruszó, R. Šavlík, Laciak
Striedali: Kochan
Náhradníci: D. Šavlík, Gonosz (B), Hreňo.

Štefan Tomášik

 

 

Čítať 2375 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:30

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!