×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/sport/biatlon/letny/zaver
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/sport/biatlon/letny/zaver
štvrtok, 05 marec 2015 10:54

Radosť nám opäť urobila mladá revúcka biatlonistka Ema Kapustová

Napísal(a) KB Revúca
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

ra bia EmaKapustova1 aTretím kolom pokračoval seriál pretekov Slovenského pohára v biatlone na prelome februára a marca 2015 v Osrblí. Teplé počasie a husté dažde zmenili skvelé zimné trate na hlbokú kašu, ale biatlonisti musia zvládnuť akékoľvek podmienky. 
V sobotňajšom programe sa najprv predstavili dorastenci – v pretekoch s hromadným štartom sa Tomáš Sklenárik (2,2,3,2) napriek deviatim trestným okruhom dokázal výborným behom prepracovať na striebornú pozíciu, Lukáš Ottinger (2,1,2,2) dobehol na 4. a Radovan Humeník (2,2,3,4) na trinástom mieste. 
Žiaci mali na programe rýchlostné preteky – René Chrapáň (2,2) medzi staršími aj Andrej Mladší (3,2) medzi mladšími žiakmi obsadili 15. miesto, Anka Fujdiarová (0,1) 11. a Emma Petalíková (2,0) 14. miesto. 
Radosť nám opäť urobila Ema Kapustová (0,0) – k rýchlemu behu pridala bezchybnú streľbu a opäť zaslúžene zvíťazila. Denisa Kaššaiová (0,0) obsadila 18. miesto.

Nedeľnajšie vytrvalostné preteky

sprevádzala mierna zmena počasia, ktorá mala za následok výrazné zmeny štruktúry snehu a tým aj sklzu lyží. Tie spolu s nekompromisnými časovými prirážkami za každý nezostrelený terč poriadne zamiešali celkovým poradím.

Dorastencom sa menej darilo strelecky – Lukáš Ottinger (1,3,4,0) vybojoval 4., Tomáš Sklenárik (2,4,3,3) 5. a Radovan Humeník (0,4,0,3) 12. miesto.
S ťažkým snehom sa tentokrát nevysporiadali ani žiaci – najlepším výsledkom tak bolo 7. miesto Emy Kapustovej (3,0) a 9. miesto Andrej Mladšieho (0,0). Anna Fujdiarová (0,2) obsadila 12., Emma Petalíková (1,3) a René Chrapáň (2,1) 16. a Denisa Kaššaiová (2,1) 19. miesto.

Domáca zimná sezóna vrcholí

už nasledujúci víkend majstrovstvami Slovenska opäť na tratiach a strelnici Národného biatlonového centra v Osrblí. Príďte povzbudiť našich pretekárov.
Držme tiež palce Martine Chrapánovej, ktorá v týchto dňoch reprezentuje Slovensko na Majstrovstvách sveta v biatlone 2015 vo fínskom Kontiolahti.
Podporte našu prácu s deťmi darovaním 2% z dane! Ďakujeme.
KB Magnezit Revúca

 

[cincopa AsPABWMXHj2e]

 

Čítať 2227 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:42

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!