×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/sport/biatlon/magnezit/febr/2
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/sport/biatlon/magnezit/febr/2
Vytlačiť túto stránku
streda, 11 jún 2014 13:47

Revúcki biatlonisti začali letnú sezónu výborne

Napísal(a) Klub biatlonu Magnezit Revúca
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

ra bia EmmaPetalikovaaLetná biatlonová sezóna 2014 odštartovala 1. kolom Viessmann pohára v Osrblí prvý júnový víkend. Vysoké teploty a trate miestami na rozpálenom asfalte poriadne preverili pripravenosť pretekárov. 
V sobotňajších vytrvalostných pretekoch sa Revúčanom mimoriadne darilo. 
Najprv v malokalibrových kategóriách dorastencov a dospelých získali 2. miesto medzi juniormi Ján Majerčík (1,1,3,2 nezostrelených terčov na jednotlivých položkách) a rovnako medzi ženami B Anka Košinárová (0,2). Dorastenci Daniel Jacko (3,2,2) a Gabriel Nagypál (1,5,4) obsadili 6. a 9. miesto, Jozef Hirschman (0,1) medzi mužmi C 5. miesto. 
Vo výborných výkonoch pokračovali aj žiaci – medzi staršími Lukáš Ottinger (0,2) napriek dvom nezostreleným terčom v stoji nedal súperom šancu a s prehľadom zvíťazil. Výborný výkon predviedol Radovan Humeník (0,0), ktorý tesne zaostal zastupňom pre najlepších, ale 4. miestom a ziskom prvej výkonnostnej triedy posunul svoje maximum medzi úplnú špičku. Libor Mladší (1,2) vybojoval 9., Andrea Uličná (2,3) 11. a Dominik Krštieň (3,3) 19. miesto. 
V stredných žiackych kategóriách potešil René Chrapán (1,1) – výbornou streľbou a dobrým behom vybojoval 3. miesto.  

Andrej Mladší (2,2) dobehol dvanásty. Dievčatá strieľali ešte lepšie – Anka Fujdiarová (2,0) a Emma Petalíková (1,0) sa postavili na stupne pre najlepších, keď obsadili 2. a 3. miesto. Škoda nevydarenej druhej streľby Emy Kapustovej (1,3), odsunula ju na 9. priečku.
V nedeľnajších rýchlostných pretekoch sa nám strelecky darilo menej. Dopoludnia Ján Majerčík (0,3) vybojoval 4., Daniel Jacko (1,4) 7. a Peter Košinár (2,3) medzi mužmi 8. miesto. 
Lukáš Ottinger (0,3) tentokrát minul v stoji až tri terče, avšak opäť najrýchlejším behom si vybojoval striebornú pozíciu. Výbornú formu potvrdil 7. miestom Radovan Humeník (0,2). Libor Mladší (1,3) aj Andrea Uličná (1,3) skončili na 13. a Dominik Krštieň (3,3) na 20. mieste, René Chrapán (0,2) na 7. a Andrej Mladší (1,5) na 12. mieste. 
Dobrá streľba Anky Fujdiarovej (1,1) stačila na 5. miesto napriek neúmyselne predĺženej trati, v tesnom závese na 6. mieste skončila Ema Kapustová (0,2). Emmu Petalíkovú (4,1) odsunula nevydarená prvá strelecká položka na 14. pozíciu. 
Radosť nám urobila aj odchovankyňa revúckeho biatlonu Martina Chrapánová, štratujúca v drese reprezentačnej Dukly Banská Bystrica, ktorá vybojovala 2. a 3. miesto.
Vstup do letnej sezóny máme za sebou a už sa pripravujeme na ďalšie kolo v Predajnej, kde 28.-29. júna Viessmann pohár v letnom biatlone pokračuje 2. kolom.
Viac informácií a kompletné výsledky na www.biathlon.sk.
Klub biatlonu Magnezit Revúca

 

Čítať 2100 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:43