×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/futbal/2012/23kolo
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/futbal/2012/23kolo
nedeľa, 25 máj 2014 17:56

V derby zápase Rudná - Rožňavské Bystré platilo: nedáš – dostaneš

Napísal(a) Miloš LENG
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

ru by-1aRudná – Rožňavské Bystré 2:0 (1:0). V tropickej horúčave nastúpili mužstvá Rudnej a Bystrého na svoj ďalší vzájomný zápas 23. kola I. triedy v nedeľu o 10.30. Bystrania začali lepšie a už v 2. minúte Urbanovu hlavičku z bránkovej čiary odvracal domáci obranca a v 3. minúte Tomkova strela skončila na bočnej sieti domácej brány. Domáci sa však rýchlo otriasli a v 8. minúte Lipták z bránkovej čiary odhlavičkoval strelu domácich. V 19. minúte po sérii nevydarených odkopov z vlastnej 16-ky domáci útočník z blízkej vzdialenosti prekonal po prvý krát Koncza. 1:0. Domáci mali v tomto čase hernú prevahu a Molčan v 28. minúte mohol zvýšiť na 2:0, no mieril vedľa. V 35. minúte Koncz vyrážal hlavičku domácich nad svoju bránu a v 40. minúte Gonosova strela z hranice 16-ky tesne minula bránu domácich. 

Druhý polčas začali hrať Bystrania aktívnejšie. Divákov zaujala 47. minúta, keď nariadený nepriamy kop za ,,malú domov“ z 5 metrov nedokázali Bystrania zužitkovať. V 55. minúte Ján Gallo z 20 metrov vyskúšal domáceho gólmana. Domáci po jednom z rýchlych protiútokov nebezpečnou strelou po zemi tiež odskúšali či je Koncz v strehu. O minútu neskôr Minčík prihral Urbanovi, no

ten z dobrej pozície tiesnený obrancom poslal loptu len vedľa brány. V 75. minúte mohol opäť Urban streliť vyrovnávajúci gól, no vybiehajúci brankár stihol loptu tečovať a upraviť jej smer vedĺa brány. V 85. minúte už za výdatného lejaku Lipták v 100%- nej šanci z 5. metrov netrafil dobre loptu. Domácim sa dve minúty pred koncom zápasu vydaril útok, keď prečíslili obranu Bystrého a Dávid z blízka uzavrel skóre na 2:0 pre Rudnú.
Pred 100 divákmi rozhodoval Haviarik.
Zostava Bystrého: Koncz, Kuchta, Jaro Gallo, Fábian, Demjan, Lompart, Lipták, Ján Gallo, Ján Gonos, Urban, Tomko. Striedali: Galata, Minčík.

Miloš  L E N G

 FOTOGALÉRIA ZO ZÁPASU:

  

Čítať 1978 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:56

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!