×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/futbal/rbke
JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/futbal/bohbys
JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/obsah/beni
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/futbal/rbke
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/futbal/bohbys
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/obsah/beni
utorok, 30 marec 2010 15:09

V Moste domáci futbalisti odohrali prvý jarný zápas s dobrou hrou i výsledkom

Napísal(a) Miloš Leng
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)
Rožňavské Bystré – Kečovo 3:0 (1:0). Rožňavsko-bystranskí futbalisti hrajúci v II. triede Majstrovstva okresu vstúpili do jarných odvetných zápasov s dobrou hrou aj dobrým výsledkom.
Prvý gól proti Kečovu strelil hlavou už v 2. minúte Hajdu, po zahratí priameho kopu z pravej strany Lengom - 1:0 Hostí tento gól nezlomil, naopak, začali aktívne útočiť, dobre napádali domácich hráčov, nedovolili Bystranom rozvinúť súvislejšiu akciu. Bystrania však po 20. minútach hru vyrovnali a vytvorili si aj niekoľko dobrých streleckých príležitostí. Dvakrát z uhla vystrašil Kečovského brankára Minčík a dve strely Lenga brankár kryl. Hostia mohli po hrúbke v domácej obrane vyrovnať, no Valent stihol ešte vykopnúť loptu z brány, keď Máťaš už bol prekonaný.

V druhom polčase už boli jasnými pánmi na ihrisku Bystrania. Pridali na obrátkach aj na kvalite svojej hry. Ovládli stred poľa a neustále dobýjali Kečovskú bránu. Hostia sa v druhom polčase už nezmohli takmer na nič. Z pravej strany robil obrancom problémy Minčík, z ľavej zase J. Urban st. Zo stredných vzdialeností zamestnávali brankára Krága a Leng. Druhý gól Bystranov padol v 67. minúte po prízemnom centri Valka, na ktorý si nabehol J. Urban st. a dorazil loptu do siete. Tretí gól padol v 75. minúte po centri Lenga, na ktorý si dobre nabehol Krága. Bystrania umnou hrou už do konca kontrolovali situáciu a ešte niekoľkokrát vystrašili brakára Kečova.
Pred 50 divákmi rozhodoval Chomjak.
Zostava R. Bystrého: Máťaš - Galata, Valent, Hajdu, Uhrin, J.Gonos, Krága, Valko, Leng, Minčík, Rusnyák. Striedali: J. Urban st., Ujházi.
Na jeseň: Kečovo - Rožňavské Bystré 1:1.
Foto: Peťo Urban

NAJBLIŽŠIE ZÁPASY:
II. trieda 15. kolo – 4.4.2010 o 15.30 hod.: Jovice – Pača, Rakovnica – Kružná, Bohúňovo – Kovstav, Drnava – Hrhov, Slavošovce – Rožň. Bystré, Kečovo – Nižná Slaná, Čoltovo – Mladosť Brzotín.

{gallery}futbal/rbke{/gallery}

Čítať 2717 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:58

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!