pondelok, 05 marec 2018 22:37

Revúcky biatlonista Tomáš Sklenárik piaty na majstrovstvách sveta! Doporučený

Napísal(a) KB Magnezit Revúca
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Vynikajúce výsledky dosiahol biatlonista Tomáš Sklenárik na Majstrovstvách sveta juniorov a kadetov v Estónskom Otepää. 18-ročný Revúčan, odchovanec Klubu biatlonu Magnezit Revúca, všetky svoje štarty premenil na umiestnenia v top10 spomedzi viac ako 90 štartujúcich kadetov z celého sveta. Najvýraznejšie bolo jeho 5. miesto vo vytrvalostných pretekoch, kde ho len posledný 20. výstrel pripravil o medailu. V rýchlostných pretekoch skončil na 10. mieste a v nedeľňajších stíhacích pretekoch, kde štartoval s časovým odstupom od prvého pretekára sa mu podarilo vylepšiť si umiestnenie a prebojovať sa na 9. priečku. Majstrovstiev sveta sa zúčastnil aj ďalší náš odchovanec, Lukáš Ottinger,

bia výsledky 1ktorého v tejto sezóne neminuli zdravotné problémy, čo sa odzrkadlilo aj na jeho bežeckej forme. Len o jedno miesto mu unikol štart v stíhacích pretekoch. 

Obom chlapcom ďakujeme za reprezentáciu nielen nášho klubu, ale aj mesta Revúca a prajeme im veľa chuti, síl a športového šťastia do ďalších pretekov.

KB Magnezit Revúca

bia tomas3 bia tomas5 bia tomas4 bia tomas1



Čítať 7658 krát Naposledy zmenené štvrtok, 08 marec 2018 14:26

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!