utorok, 14 marec 2017 16:24

Výnimočné stretnutie amerického veľvyslanca Adama Sterlinga s organizátormi projektu PlaNET SOEN

Napísal(a) Agentúra pre rozvoj Gemera
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Agentúra pre rozvoj Gemera posúva svoj jedinečný projekt PlaNET SOEN – ENTERprise your region do ďalšej fázy. Po sérii ôsmich expertných tréningov čaká SOENákov mentoringový program, ktorý im dá možnosť nahliadnuť na podnikanie v našom regióne priamo cez optiku lokálnych úspešných podnikateľov. Každý z účastníkov získa svojho osobného mentora, ktorý bude niekoľko mesiacov jeho radcom, koordinátorom a podelí sa s ním o svoje cenné skúsenosti.

Cieľom mentoringu je spojiť mladých ambicióznych ľudí z nášho regiónu s úspešnými miestnymi podnikateľmi, ktorí im na základe svojich skúseností pomôžu pretvoriť ich projektové a podnikateľské nápady do ucelených zámerov. Mentoring následne prechádza do stáží, ktoré dávajú účastníkom jedinečnú šancu prakticky si vyskúšať pracovný život podnikateľa a získať tak nenahraditeľnú osobnú skúsenosť. Najlepšie SOENácke zámery budú v závere projektu podporené i malým finančným grantom.
Projekt PlaNET SOEN nie je jedinečný iba svojím obsahom, ale i podporou, ktorú získal. Projekt PlaNET SOEN získal okrem záštity prezidenta Slovenskej republiky Andreja Kisku a finančnej podpory z fondu EU Erasmus Plus i finančnú podporu z amerického fondu AEIF 2016 spolu so záštitou Americkej ambasády na Slovensku. V tejto súvislosti sa bude 15.3.2017 o 16:00 hod. v reštaurácii hotela Zlatý Býk v Rimavskej Sobote konať výnimočné stretnutie amerického veľvyslanca Adama Sterlinga s organizátormi, účastníkmi a členmi podnikateľskej siete projektu PlaNET SOEN.
Cieľom stretnutia je osobne predstaviť pánovi veľvyslancovi projekt, to, čo sme v rámci neho už zažili, to, čo nás ešte čaká a takisto to, čo nám všetkým projekt doteraz dal. Vážime si, že si pán veľvyslanec vyhradil čas na stretnutie so SOENákmi, a preto dúfame, že jeho návšteva pomôže ešte zvýrazniť výnimočnosť a jedinečnosť nášho projektu a jeho prínos pre mládež nášho regiónu.

Váš tím Agentúry pre rozvoj Gemera

 

Čítať 1522 krát Naposledy zmenené pondelok, 20 marec 2017 09:11

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!