×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/futbal/2012/15kolo/drnava
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/futbal/2012/15kolo/drnava
štvrtok, 15 september 2011 18:00

Susedské prípravné futbalové derby dorastencov skončilo v prospech hostí Doporučený

Napísal(a) FKD
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)
Krásnohorské Podhradie - DRNAVA 3:4 (1:2), góly: Mlynárik, Soják, Tolvaj - J. Kovács 2, Emödi, Vozár. Keďže drnavskí dorastenci majú cez víkend voľno, tak sviatok 15.9.2011 využili na prípravný futbalový zápas, na ktorý cestovali do Krásnohorského Podhradia. Drnava narazila na veľmi ťažkého súpera. Domáci sa skvele pripravili na tento zápas. Hostia, ako tradične, predviedli slabý výkon proti papierovo slabšiemu súperovi. Preto na ihrisku dominovali viac domáci hráči. Drnava miestami zabrala a nedala šancu domácim, no vo väčšine zápasu tlačili domáci a Drnavčania hrali veľmi nekoncentrovane. Podcenili súpera a môžu byť radi, že aspoň o ten gól zvíťazili.

Drnava sa musela hneď na začiatku vysporiadať s brankárskymi problémami. Do brány musel ísť Emödi. Hneď po prvej strele aj vyťahoval loptu zo siete. Mlynárik svoj center namieril na bránu a lopta zapadla do vinkla. 1:0. Drnava dostala poriadny budíček. Domáci naďalej tlačili, ale zvýšiť stav sa im nepodaril. Na druhej strane Drnava zahrávala roh a J. Kovács vyskočil najyššie a tak poslal loptu hlavou medzi žrde. 1:1. Po vyrovnávajúcom góle sa do brány postavil Čelovský, ktorý pre zranenie nemal nastúpiť, no do brány sa postavil aj preto, aby Emödi mohol vyjsť do poľa. Toto striedanie prinieslo svoje ovocie okamžite. Po minúte strávenej na ihirsku sa Emödi dočkal. Obstrelil obrancu i brankára a otočil stav na 1:2. Na polčas sa šlo tiež za tohto stavu.
Do druhého polčasu zmenili hostia rozostavenie na 3 útočníkov, no gól, ani šance to neprinášalo. Futbal to bol strašne na nízkej úrovni. Najmä Drnava predvádzala výkon, ktorý bol neakceptovateľný. Po dvadsatich minútach sa však predsa len dočkali gólu tretíkrát. Šoltés poslal loptu Vozárovi a ten zblízka vsietil poisťovací gól na 1:3. Krh. Podhradie však nezložilo zbrane a bývalí hráč Drnavy Soják znížil na 2:3. Drnava opäť potrebovala zabrať a stačila im aj minútka na to, aby to bolo opäť o dva góly. J. Kovács potvrdil svoju dobrú formu z posledných zápasov a zvýšil na 2:4. Posledné slovo mali však domáci, keď minútu pred koncom Tolvaj znížil na konečných 3:4.
NA OBRÁZKU
JE PRÁVE BÝVALÝ HRÁČ DRNAVY SOJÁK (vpravo) SPOLČNE S
EMöDIM, EŠTE V DRNAVSKOM DRESE. SOJÁK UŽ V TOMTO ZÁPASE HÁJIL FARBY KRH. PODHRADIA A VSIETIL AJ KONTAKTNÝ GÓL NA 2:3.
FKD
Čítať 1905 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:51

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!